+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Vass Csaba
2020. december 22. kedd, 07:23
Olvastál már mesét szeretteidnek a koronavírusról? Elhoztuk neked André Ferenc hiánypótló művét, ami egy 2020-at megélt gyerek könyvespolcáról sem hiányozhat.

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

 

Senkinek sem könnyű a koronavírus-járvány alatt, pláne azoknak a családoknak nem, ahol kisgyerek is van, hiszen nem könnyű elmagyarázni, hogy kinek-mikor és miért kell otthon ülnie, miért nem lehet meglátogatni a nagyit, meg egyáltalán mi ez az egész felfordulás, ami a világban zajlik.

 

Na, ebben fog segíteni mindenkinek André Ferenc Bújócskaverseny (Koinónia kiadó, Kolozsvár, 2020) című verses mesekönyve, amit a szerző a koronavírus-járvány első hulláma alatt írt, és ami rendkívül játékos és szórakoztató módon meséli el a gyerekeknek, hogy

 

mi is ez a nagy felfordulás, ami jelenleg a világunkban zajlik.

 


ANDRÉ FERENC: BÚJÓCSKAVERSENY. ILLUSZTRÁCIÓ: FAZAKAS NOÉMI.

 

Természetesen, ahogyan az egy jó mesekönyvhöz illik, a felnőttek is remekül szórakoznak, miközben felolvasnak gyermekeiknek, azzal pedig nem fogok sokat spoilerezni, ha elárulom, hogy néhány utalást csak a felnőttek érthetnek meg igazán belőle.

 

A könyvet egyébként online is meg lehet rendelni, de mi az Azonnalinál azt is el tudjuk intézni, hogy

 

ha a szerzőtől vásárolod most meg, akkor azokat dedikálva eljuttatjuk hozzád.

 

Persze ha a könyv már megvan neked, és dedikáltatni szeretnéd, akkor abban is tudunk segíteni: mindkét esetben csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk egy e-mailt a vass.csaba@azonnali.hu címre, a többit majd ott megdumáljuk.

 

FAZAKAS NOÉMI ILLUSZTRÁCIÓJA A BÚJÓCSKAVERSENYBŐL.

 

Ha érdekel részletesebben, hogy miről is szól ez a történet, esetleg a szerzőről szeretnél többet megtudni, akkor olvasd el ezt a vele készült interjút, vagy nézd meg videóban, hogy mit mond a szerző a kötetéről.

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Főleg a francia Európa-tervekkel kritikusabb kisebb országok támogatnák az osztrák kancellárt lapértesülések szerint. Kurz számára a brüsszeli karrier kiút lehet az osztrák belpolitikából is.

Az amerikai céggel dózisonkénti 23,20 eurós szerződést köthet az Európai Bizottság 2021 decemberétől 2023-ig.

A kormányinfón kiderült az is, hogy augusztusig se koncertre, se szállodába nem mehet az, akinek nincs védettségi igazolványa, és hogy hogyan pótolja a kormány az önkormányzatokat a kieső hipa-bevételek miatt.

Szakértők és aktivisták írtak egy törvényjavaslatot, az ellenzék közösen beadta a parlamentben, a kormány meg szép csendben rendeletbe is foglalta azt. Ritka jelenség ez Magyarországon.

Az újranyitó szolgáltatások csak a védettségi igazolványokkal rendelkezők számára hozzáférhetőek.

A nemzetközi helyzet fokozódik Jersey Bailiffség körül. A brexit utáni időkben is az egyik legnagyobb problémát továbbra is a halászat adja.

A politikusokat egy zárva tartó klubnál fényképezték le, ahol éjszakába nyúlóan tartózkodtak. Munkamegbeszélésük volt, ketten közülük lemondtak.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

Twitter megosztás Google+ megosztás