Verses mesekönyv a koronavírusról, dedikálva. Adventi naptár #22

Szerző: Vass Csaba
2020.12.22. 07:23

Olvastál már mesét szeretteidnek a koronavírusról? Elhoztuk neked André Ferenc hiánypótló művét, ami egy 2020-at megélt gyerek könyvespolcáról sem hiányozhat.

Verses mesekönyv a koronavírusról, dedikálva. Adventi naptár #22

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

Senkinek sem könnyű a koronavírus-járvány alatt, pláne azoknak a családoknak nem, ahol kisgyerek is van, hiszen nem könnyű elmagyarázni, hogy kinek-mikor és miért kell otthon ülnie, miért nem lehet meglátogatni a nagyit, meg egyáltalán mi ez az egész felfordulás, ami a világban zajlik.

Na, ebben fog segíteni mindenkinek André Ferenc Bújócskaverseny (Koinónia kiadó, Kolozsvár, 2020) című verses mesekönyve, amit a szerző a koronavírus-járvány első hulláma alatt írt, és ami rendkívül játékos és szórakoztató módon meséli el a gyerekeknek, hogy

mi is ez a nagy felfordulás, ami jelenleg a világunkban zajlik.


ANDRÉ FERENC: BÚJÓCSKAVERSENY. ILLUSZTRÁCIÓ: FAZAKAS NOÉMI.

Természetesen, ahogyan az egy jó mesekönyvhöz illik, a felnőttek is remekül szórakoznak, miközben felolvasnak gyermekeiknek, azzal pedig nem fogok sokat spoilerezni, ha elárulom, hogy néhány utalást csak a felnőttek érthetnek meg igazán belőle.

A könyvet egyébként online is meg lehet rendelni, de mi az Azonnalinál azt is el tudjuk intézni, hogy

ha a szerzőtől vásárolod most meg, akkor azokat dedikálva eljuttatjuk hozzád.

Persze ha a könyv már megvan neked, és dedikáltatni szeretnéd, akkor abban is tudunk segíteni: mindkét esetben csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk egy e-mailt a vass.csaba@azonnali.hu címre, a többit majd ott megdumáljuk.

FAZAKAS NOÉMI ILLUSZTRÁCIÓJA A BÚJÓCSKAVERSENYBŐL.

Ha érdekel részletesebben, hogy miről is szól ez a történet, esetleg a szerzőről szeretnél többet megtudni, akkor olvasd el ezt a vele készült interjút, vagy nézd meg videóban, hogy mit mond a szerző a kötetéről.

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Vass Csaba
Vass Csaba az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek