Edgy feliratos ruha karácsonyra? De nagyba vagy! Adventi naptár #19

Szerző: Varsányi Bence
2020.12.19. 09:12

„Hallod, csak mondom, úgy kivagyok, a lockdown után tuti megmegyek!” „Nekem mondod?! Ez kész.” Édes magyar anyanyelvünk a fankapanka varrott feliratos ruháin. Ennyike!

Edgy feliratos ruha karácsonyra? De nagyba vagy! Adventi naptár #19

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

Az Azonnali adventi naptárában ajánlottunk már többek között sétajegyet, jótékonykodó sört, CD-ket, és csallóközi mondásos ruhákat is, most pedig a határon inneni szlengen a sor!

Ráadásul a ruházati termékek esetében nemcsak a járvány alatt segíthetünk egy hazai kisvállalkozásnak, hanem „békeidőben” is érdemes ilyen helyekről vásárolni, hogy biztosak legyünk abban, hogy a pólónkat, pulcsinkat vagy szövettáskánkat nem egy ötéves kambodzsai kisgyerek készítette egy sweatshopban napi tíz centért.

A fankapanka gyöngybetűkkel varrott feliratos cuccaival ezenfelül nagyon edgy-k is lehetünk majd a szórakozóhelyeken, ha egyszer kinyitnak, de

arra is jók, hogy összekacsintsunk a barátainkkal, akikkel ugyanazt a szlenget beszéljük.

A választék elég széles, mutatjuk a kedvenceinket!

A póló, ami mindent (is) kifejez:

Az első ruhadarab, amit felvennénk a lockdown után:

A korlátozások alatti randik hivatalos öltözete:

Karácsonyi limitált pulcsi is van:

Ez meg nagyjából az, amire akkor gondolunk, amikor Orbán Viktor felszólal a parlamentben:

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek