Itt az orbánviktoros mézeskalács, vigyétek. Adventi naptár #17

Szerző: Vass Csaba
2020.12.17. 07:08

Mi tehetné még édesebbé és otthonosabbá karácsonyunkat, mint az, ha szeretett miniszterelnökünk mikulássapkás arcmása köszön vissza ránk a nagyszobában felállított fenyőről?

Itt az orbánviktoros mézeskalács, vigyétek. Adventi naptár #17

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

Mivel én ügyes újságíró voltam,

ezért nekem már a Mikulás meghozta a karácsonyfadíszként használható orbánviktoros mézeskalácsot,

viszont azok, akik kevésbé voltak ügyesek az elmúlt évben - mondjuk nem tartották be a kormányrendeleteket, este 8 után elkérték a szomszéd kutyáját, hogy flangálhassanak a lakóhelyük fél kilométeres körzetében –, azoknak saját maguknak kell beszerezniük ezt a már-már nélkülözhetetlen karácsonyfadíszt.

NEReménykedjen senki, hogy jó kifogást találhat arra, hogy miért nincs ott a miniszterelnök a fán.

Tessék gyorsan regisztrálni az Instagramra, ha eddig még nem tette volna meg, és abban a minutumban bekövetni createdbynusi oldalát, ahol a 2020-as év legmenőbb mézeskalács-karácsonyfadíszeit lehet beszerezni.

A merészebb vállalkozók a Télapónak öltözött Szájer József mézeskalácsit is megvásárolhatják,

de müllercecíliás mézeskalácsot is akaszthatunk a fánkra, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy a korlátozásokat az ünnepek alatt sem javallott megszegni.

Az oldalon egyébként számtalan más képpel, mémmel és logóval ellátott mézeskalácsot találhatunk, tetszés szerint válogathatunk belőlük, hogy mosolyt csaljunk szeretteink arcára.

Vásárlókedvű olvasóinknak javasoljuk, hogy a rendelés lebonyolításáért írjanak Instagramon az oldal üzemeltetőjének, hiszen további részletekkel ő tud majd szolgálni, annyit elárulhatunk, hogy a postázás megoldható.

Addig is: a legszebb karácsonyfát mindenkinek!

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Vass Csaba
Vass Csaba az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek