+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Vass Csaba
2020. december 17. csütörtök, 07:08
Mi tehetné még édesebbé és otthonosabbá karácsonyunkat, mint az, ha szeretett miniszterelnökünk mikulássapkás arcmása köszön vissza ránk a nagyszobában felállított fenyőről?

Amazon nélküli karácsonyt, mondják ott, ahol van Amazon. Nálunk még nincs. Ezért mi azt mondjuk: olyan karácsonyt, amiben olyan hazai cégeknél költünk, akik noha nagyon értékes dolgokat állítanak elő, megszenvedik a koronavírus-válságot. Minden nap egy jó tipp!

 

Mivel én ügyes újságíró voltam,

 

ezért nekem már a Mikulás meghozta a karácsonyfadíszként használható orbánviktoros mézeskalácsot,

 

viszont azok, akik kevésbé voltak ügyesek az elmúlt évben - mondjuk nem tartották be a kormányrendeleteket, este 8 után elkérték a szomszéd kutyáját, hogy flangálhassanak a lakóhelyük fél kilométeres körzetében –, azoknak saját maguknak kell beszerezniük ezt a már-már nélkülözhetetlen karácsonyfadíszt.

 

 

NEReménykedjen senki, hogy jó kifogást találhat arra, hogy miért nincs ott a miniszterelnök a fán.

 

Tessék gyorsan regisztrálni az Instagramra, ha eddig még nem tette volna meg, és abban a minutumban bekövetni createdbynusi oldalát, ahol a 2020-as év legmenőbb mézeskalács-karácsonyfadíszeit lehet beszerezni.

 

A merészebb vállalkozók a Télapónak öltözött Szájer József mézeskalácsit is megvásárolhatják,

 

de müllercecíliás mézeskalácsot is akaszthatunk a fánkra, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy a korlátozásokat az ünnepek alatt sem javallott megszegni.

 

 

Az oldalon egyébként számtalan más képpel, mémmel és logóval ellátott mézeskalácsot találhatunk, tetszés szerint válogathatunk belőlük, hogy mosolyt csaljunk szeretteink arcára.

 

Vásárlókedvű olvasóinknak javasoljuk, hogy a rendelés lebonyolításáért írjanak Instagramon az oldal üzemeltetőjének, hiszen további részletekkel ő tud majd szolgálni, annyit elárulhatunk, hogy a postázás megoldható.

 

Addig is: a legszebb karácsonyfát mindenkinek!

 

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mind a gázai terrorcsoportok, mind az izraeli hadsereg további, súlyos csapásokkal fenyegeti a másikat. A Vaskupola-rendszer működéséről azonban bámulatos videók készültek.

A képviselő szerint most bizony az ombudsmannak kell a kormány rendelkezése ellen védenie az egészséghez való alapjogot Magyarországon.

Az ortodox egyház, a mulatósénekesek és a maszkviselés belengetett eltörlése se nagyon növelte a románok oltási kedvét, így a misztikumhoz fordultak.

A Tsúfos Tükör huszadik számában meg-mutatkozik, hogy kotsmázással, dorbézolással 's dínom-dánommal kísérti meg a' Gonosz, a' fene védetségi kártya pedig tsak a jámborságtól s' a' józanságtól védhet meg.

Nemcsak pénzt, hanem 20 liter fehérbort is adott, sőt még a polgármester magánbirtokán is dolgozott a panasztevő.

Öt év alatt négyszeresére nőtt az átadott új ingatlanok száma, aminek oka a koronavírus
előtti időkben keresendő.

Száznegyven éve koronázták meg a független Román Királyság első uralkodóját. Ennek apropóján elmeséljük, kik a román monarchisták főhősei.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás