Egy hétig ezen röhög mindenki, még a Fidesz-szavazók is

Szerző: Vass Csaba
2020.12.03. 19:08

Szájer József ereszcsatornán menekülős botránya elvitte a hetet nem csak az Azonnalinál, de egész Magyarországon. Mit szólnak az ügyhöz a budapesti járókelők? Van, aki szerint az egész csak arra jó, hogy egy hétig ezen röhögjünk, más a botrány mögött kommunistákat vizionál. Videó.

Budapest utcáin kérdezgettük a magyarokat arról, hogyan értékelik a Szájer József körül kirobbant botrányt. Az azóta lemondott és a Fidszeből is kilépett EP-képviselő

egy brüsszeli orgiáról próbált volna megszökni az ablakon át, a csatornán lemászva, sikertelenül,

ráadásul a táskájában drogot is találtak.

A megkérdezetteink közül volt, aki remélte, hogy súlyos következményei lesznek az ügynek, „mert, ha már ennek sem lesz következménye, akkor semminek”, más szerint a közvélemény memóriája legfeljebb fél évig tart. Volt,

aki szerint annyi biztosan fog történni, hogy egy hétig ezen röhög mindenki, még a Fidesz-szavazók is.

Az egyik járókelőnek az ügy kapcsán kirobbant médiabotrányról is a kommunisták jutottak eszébe, de volt olyan is, aki keresztény jobboldaliként úgy gondolja: a Fidsznek és Szájernek is felelősséget kellene vállalnia az ügyben.

Vass Csaba
Vass Csaba az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek