Töltsd ki ezt a tesztet, és megtudod, hogy melyik párttal értesz legjobban egyet a zöld ügyekben

Szerző: Varsányi Bence
2020.11.27. 12:18

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik magyarországi párttal értesz legjobban egyet környezeti kérdésekben, akkor neked szól a Vokskabin új tesztje!

Töltsd ki ezt a tesztet, és megtudod, hogy melyik párttal értesz legjobban egyet a zöld ügyekben

Fontosnak tartod a környezetvédelmet? Vagy csak elgondolkodnál olyan zöld kérdéseken, amik eddig nem biztos, hogy eszedbe jutottak? Akkor az Andrássy Egyetem, a Netpol és a német külügyminisztérium közös projektje,

a Vokskabin pont neked készítette a legújabb tesztjét!

Korábban már készítettek országgyűlési, önkormányzati és EP-választásra is hasonló teszteket – ahol arra kaphattál választ, hogy a választási programok alapján melyik párt áll hozzád a leközelebb –, a mostani viszont némileg rendhagyó, mert

kizárólag zöld kérdésekre fókuszál.

Ráadásul a Vokskabin teljesen anonim, személyes adatokat sem rögzít, és mindössze 34 kérdésre kell válaszolnod igennel vagy nemmel (esetleg nem tudommal, ha még nem lenne kiforrott véleményed az adott témáról).

Azt is megjelölheted minden kérdésnél, hogy mennyire tartod fontosnak az adott ügyet, a válaszaidat pedig a teszt összeveti a magyarországi pártok álláspontjával, így könnyen megtudhatod, hogy kikhez állsz legközelebb (vagy kiktől állsz legtávolabb) a környezetvédelem terén.

A kérdőívben többek között arról kérdezik a véleményed, hogy fontosnak tartod-e a társadalmi párbeszédet klímapolitikai kérdésekről, mit gondolsz az energiaimport-függőség megújuló energiaforrásokkal való csökkentéséről,

fejlesztenéd-e a közösségi és a kerékpáros közlekedést, vagy hogy támogatod-e a forgalomcsillapított vagy teljesen autómentes zónákat a városokban és a településeken.

Kíváncsi vagy? Itt tudod kitölteni!

Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek