A Hírcsárdát is megihlette az Azonnali Bede Zsolt-interjúja

Szerző: Varsányi Bence
2020.11.20. 11:17

A közéleti álhírportál szerint Bede nemcsak az Azonnalit, hanem őket is megfenyegette, hogy ne hozzák le a vele készített exkluzív interjút. Lehozták.

A Hírcsárdát is megihlette az Azonnali Bede Zsolt-interjúja

Az Azonnali véleményvezérekkel készített interjúsorozatában tegnap megjelent Bede Zsolt-interjú nyomán a népszerű álhírportál is megjelentette saját, fiktív interjúját a Vadhajtások szerkesztőjével.

A nyilvánvalóan meg nem történt eset szerint Bede Zsolt nemcsak az Azonnalinak adot interjúját próbálta meg letiltatni, hanem az övékét is,

de ahogy mi, úgy végül ők is megjelentették.

A fiktív interjúban a Hírcsárda az Azonnali interjújának azon pontjait figurázza ki, ahol Bede Zsolt szabadkozik, hogy nem náci, bár sem a Hírcsárda fiktív kérdezője, sem mi nem állítottuk ezt az interjúnkban.

Az hírcsárdás interjú végén „Bede közli”, hogy letiltja az interjút, ráadásul az egészet rögzítette a telefonján. Az Azonnali interjúját ugyan Bede Zsolt valóban megpróbálta letiltani, a hangfelvétele titokban készült, ezt pedig már csak akkor hozta tudomásunkra, amikor perrel fenyegette az Azonnalit. A letiltási kísérlet története itt olvasható részletesen, a Hírcsárda anyaga pedig itt!

NYITÓKÉP: Azonnali-montázs

Varsányi Bence
Varsányi Bence az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek