Szerinted mit hoz magával a szórakozóhelyek 23 órás zárása?

2020.09.22. 15:44

Orbán Viktor bejelentette, a Magyar Közlöny megírta: hétfőtől minden szórakozóhely és kocsma legkésőbb este 11 óráig lehet nyitva. Mit hoz majd magával a 23 órás zárás? Szavazz!

Szerinted mit hoz magával a szórakozóhelyek 23 órás zárása?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Szeptember 22-én hétfőtől a szórakozóhelyek legkésőbb este 11-ig lehetnek nyitva. Az Azonnalinak nyilatkozó klubüzemeltetők és kocsmatulajdonosok elmondták: az intézkedés a vírus második hullámának egyéb következményeivel együtt újabb szöget üthet az éjszakai élet koporsójába.

Néhány kocsma és közösségi tér, például a Gólya és az Auróra már Orbán bejelentése előtt önkorlátozásba kezdtek, már szeptember elején bejelentették, hogy egyáltalán nem tartanak zenés-táncos eseményeket. Eközben a Dürer és a LÄRM inkább a nappali idősávra helyezné át a bulikat. 

Hogy az jár el felelősen, aki a vendégeit a koncertek és a bulik lemondása árán is védené a vírustól, vagy az, aki utolsó erejével próbálja megtartani a munkavállalóit, és a törvény adta lehetőségekhez képest a lehető legtovább nyitvatartani, nagyon nehéz megmondani.

Azonban minket az érdekel igazán, hogy olvasóink szerint

vajon mit hoz majd magával a szórakozóhelyek 23 órás zárása? – ez a hét kérdése az Azonnalin.

NYITÓKÉP: Vitárius Bence / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek