3D-s zebrát festett, beidézték tanúnak a momentumos képviselőt

Szerző: Szűcs Donát
2020.09.15. 14:45

Szemző Áron, a Momentum budakeszi önkormányzati képviselője tavaly szeptemberben 3D-s zebrát festett egy iskola elé, az önkormányzat mulasztását pótolva. Ezzel kapcsolatban hívták be most a rendőrségre tanúskodni.

3D-s zebrát festett, beidézték tanúnak a momentumos képviselőt

Beidézték tanúnak a rendőrségre Szemző Áront, a Pest megyei közgyűlés Momentum-frakciójának vezetőjét, mert egy évvel ezelőtt 3D-s zebrát festett az aszfaltra Budakeszin. Szemző úgy tudja, hogy a rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, ebben az ügyben hívták be tanúskodni hétfőn.

Az Azonnali utolérte Szemzőt, aki elmondta, hogy október 7-én megy majd tanúskodni a rendőrségre. A budakeszi képviselő azt is elmondta, hogy a 3D-s zebrát az önkormányzat már pár nappal a tavalyi akciója előtt átfestették hivatalosra, azóta viszont nem történt fejlemény az ügyben. Az ügyben még tavaly a Pesti Srácok szólaltatta meg Ohr Lajost, Budakeszi alpolgármesterét, aki „felháborítónak és kicsinyes politikai haszonszerzésnek" nevezte Szemző akcióját.

Szemző a felelősségéről Facebook-posztjában azt írja:

„Ha az, hogy festettem egy messziről is látható 3 dimenziós zebrát, amin bárki biztonságosan átkelhet, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteimért természetesen vállalni fogom a felelősséget.”

NYITÓKÉP: Ruttkay Lili / Azonnali

A 3D-s zebra felfestéséről készített videónk itt tekinthető meg:

Szűcs Donát
Szűcs Donát az Azonnali operatív vezetője

Erőforrás- és tartalomgazdálkodási előadó. Kávét feketén, teknót hidegen.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek