Budapesten is megjelentek az utcán a koronavírus-tagadók

2020.09.12. 19:05

Pénteken Budapesten a járványügyi szigor ellen vonultak pár százan utcára. A szervező Gődény György ugyan elhatárolódott az összeesküvés-elméletektől, de a megjelentek több megfejtést is megoszottak az Azonnalival, hogy ki és mi lehet „a háttérhatalom“. Videó!

Gődény György, aki eddig „kamupárt“ alapításával hívta fel magára a figyelmet, a kínai koronavírus-járvány kirobbanása óta a közösségi médiában nem csak a szigorú járványügyi intézkedéseket bírálja, de

kétségbe vonja a vírus veszélyességét is.

Ekként ellenezne egy kötelező oltást is, ha megvan az oltóanyag.

Pénteken a budapesti Szabadság térre hívta híveit. A tüntetők egy része eleve a szájmaszk-viselés ellen volt,

egyikük szerint a szájmaszk annyit jelent, hogy „kussolj, rabszolga“.

Gődény György azt mondta az Azonnalinak, hogy az információikat, kutatási eredményeiket szeretnék összevetni „a mainstreammel“. Gődény magát a koronavírust nem tagadta, szerinte viszont „az egy terrorcselekmény“ – vélhetően ezért is volt „Covid 9/11“ feliratú pólóban. De ő nem gondolja azt, hogy háttérhatalmak állnak a koronavírus mögött – bár az erre utaló táblákat ki engedte rakni.

Több megszólaló szerint azonban háttérhatalmak érdekében állhat a járvány. Volt olyan tiltakozó, aki szerint a 18. században fogalmazódott volna meg a mostani járvány forgatókönyve.

„Én olvasom a Bibliát, tudom, mi van a Jelenések Könyvében“

– tette hozzá.

NYITÓKÉP: Gődény György  nyilatkozik az Azonnalinak / Varsányi Bence, Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek