Tóta W. Árpád könyvet írna Bayer Zsolttal, aki várja hozzá a nyitólevelet

Szerző: Szűcs Donát
2020.09.11. 15:15

Ha egy üzlet beindul: Tóta W. Árpád is megszólítva érezte magát az Azonnali Bayer Zsolttal készített interjújában. Egy könyvnyi anyagot levelezne össze a kormánypárti publicistával.

Tóta W. Árpád könyvet írna Bayer Zsolttal, aki várja hozzá a nyitólevelet

„Most aktuálisan nem tudom, kit rühellek legjobban odaátról, talán Tóta W-t, de valószínűleg bárkivel le tudnék ülni. A személyes találkozók sokat mérsékelnek ezen, mert

valószínűleg ha én Tóta W-vel leülnék, akkor nem azzal kezdeném, hogy menj a kurva anyádba”

– ezt mondta Bayer Zsolt az Azonnalinak abban a csütörtökön megjelent interjúnkban, ami azóta nagy visszhangot váltott ki. Bayer az interjúban sok más dolog mellett arról is beszélt, hogyan viszonyul egymáshoz az egyébként kiegyensúlyozott személyisége és hogy közéleti ügyekben sokszor elborul az agya. A publicista azt is elmondta, hogy meglepődött a Gulyás Mártonnal való beszélgetésén is: bár általában nehezen viseli el őt, de személyesen teljesen normálisan sikerült eszmét cserélniük.

Úgy tűnik, hogy nem Gulyás az egyetlen, aki hajlandó lenne leülni Bayerrel: Tóta W. Árpád, a HVG publicistája megszólítva érezte magát az interjúban, mondván valóban el lehetne beszélgetni kultúrharcról, és sok más érdekes témáról is. Tóta W. azonban a személyes beszélgetés helyett más megoldást javasol Facebook-posztjában:

„Akármilyen jót kvaterkáznánk, közönség előtt ez nem lehet fesztelen, a borzalmas, vérszagra gyűlő tagság miatt, és abból akad sajnos elég itt is, ott is. Ráadásul a profitot is lenyelné valaki más. Különben is,

a mi mesterségünk az írás, nem a színművészet. Tudok jobbat, egy beszélgető-könyvetskét.”

Az Azonnali telefonon utolérte Bayer Zsoltot az ötlettel kapcsolatban, aki elmondta:

várja Tóta W. nyitólevelét.

Bár Bayer szerint kérdéses, hogy létre tudna-e jönni egy könyvnyi anyag kettejük levelezéséből, az első lépésnek akkor sem egy kiadóval való megállapodást, hanem Tóta neki címzett, a projektet beindító nyitólevelét tartaná.

NYITÓKÉP: Tóta W. Árpád / Facebook, Varsányi Bence / Azonnali

Szűcs Donát
Szűcs Donát az Azonnali operatív vezetője

Erőforrás- és tartalomgazdálkodási előadó. Kávét feketén, teknót hidegen.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek