+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Szűcs Donát
2020. szeptember 11. péntek, 15:15
Ha egy üzlet beindul: Tóta W. Árpád is megszólítva érezte magát az Azonnali Bayer Zsolttal készített interjújában. Egy könyvnyi anyagot levelezne össze a kormánypárti publicistával.

„Most aktuálisan nem tudom, kit rühellek legjobban odaátról, talán Tóta W-t, de valószínűleg bárkivel le tudnék ülni. A személyes találkozók sokat mérsékelnek ezen, mert

 

valószínűleg ha én Tóta W-vel leülnék, akkor nem azzal kezdeném, hogy menj a kurva anyádba”

 

– ezt mondta Bayer Zsolt az Azonnalinak abban a csütörtökön megjelent interjúnkban, ami azóta nagy visszhangot váltott ki. Bayer az interjúban sok más dolog mellett arról is beszélt, hogyan viszonyul egymáshoz az egyébként kiegyensúlyozott személyisége és hogy közéleti ügyekben sokszor elborul az agya. A publicista azt is elmondta, hogy meglepődött a Gulyás Mártonnal való beszélgetésén is: bár általában nehezen viseli el őt, de személyesen teljesen normálisan sikerült eszmét cserélniük.

 

Úgy tűnik, hogy nem Gulyás az egyetlen, aki hajlandó lenne leülni Bayerrel: Tóta W. Árpád, a HVG publicistája megszólítva érezte magát az interjúban, mondván valóban el lehetne beszélgetni kultúrharcról, és sok más érdekes témáról is. Tóta W. azonban a személyes beszélgetés helyett más megoldást javasol Facebook-posztjában:

 

„Akármilyen jót kvaterkáznánk, közönség előtt ez nem lehet fesztelen, a borzalmas, vérszagra gyűlő tagság miatt, és abból akad sajnos elég itt is, ott is. Ráadásul a profitot is lenyelné valaki más. Különben is,

 

a mi mesterségünk az írás, nem a színművészet. Tudok jobbat, egy beszélgető-könyvetskét.”

 

 

Az Azonnali telefonon utolérte Bayer Zsoltot az ötlettel kapcsolatban, aki elmondta:

 

várja Tóta W. nyitólevelét.

 

Bár Bayer szerint kérdéses, hogy létre tudna-e jönni egy könyvnyi anyag kettejük levelezéséből, az első lépésnek akkor sem egy kiadóval való megállapodást, hanem Tóta neki címzett, a projektet beindító nyitólevelét tartaná.

 

NYITÓKÉP: Tóta W. Árpád / Facebook, Varsányi Bence / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Eddig három okból lehetett Lengyelországban abortuszt végezni, most az Alkotmánybíróság határozatának kihirdetésével már csak kettő maradt. Csütörtökre máris új tüntetéseket jelentettek be.

Folytatódik a küzdelem a hatalom és az ellenzéki politikus közt. Navalnij hívei már a második országos tüntetést szervezik szombatra, hogy elérjék szabadon bocsátását.

A 2019 májusában került elő az a videó, ami aztán Heinz-Christian Strache egykori osztrák alkancellár teljes bukásához vezetett. Most végre megszólalt a csapda egyik kitervelője: így zajlott le Strache lépre csalása. Kalandos, filmbe illő részletek!

Egy egri kávézó tulajdonosa tavaly februárban indította a vállalkozását, de márciusban már be kellett zárnia. Májusban újranyitott, novemberben újra bezárt, február elsején pedig megint ki fog nyitni a tiltás ellenére is. Miniinterjú!

A független képviselő a budapesti orosz nagykövetség előtt tüntet egyedül,
mert egy orosz diáknak a járványra hivatkozva a
rendőrség ezt megtiltotta.

A gyógyszergyártó cég szerint az EU kötött velük túl későn szerződést, az EU szerint ők viszont rengeteg pénzt adtak az AstraZenecának, hogy ilyen véleletlenül se fordulhasson elő.

Egy lombardiai kórház elhunyt covidos betegeiről szóló aktáiban azzal szembesültek a nyomozók, hogy a betegek állapota hirtelen drasztikusan romlani kezdett.

A hét kérdése

Minden nap járványparáztató cikkek tucatjait termeli ki magából a magyar média, de van-e ezzel egyáltalán baj?

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Megújult a Helyzet, az Azonnali podcastja! Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere mesél cigányságról, vírusról és jellemfejlődésről.

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Twitter megosztás Google+ megosztás