Itt a második hullám, újraindul a koronastat!

2020.09.01. 08:54

Az Azonnali naponta frissülő grafikonjain ismét követheted, mi a helyzet az új típusú koronavírussal Magyarországon és a régióban.

Itt a második hullám, újraindul a koronastat!
Mennyivel ugrott meg a koronavírusosak száma? És hány új eset van? Mennyit tesztelünk a környező országokhoz képest?

Ismét naponta frissülő grafikonokkal jelentkezik az Azonnali arról, hogyan alakul a koronavírus-járvány Magyarországon és a vele szomszédos államokban.

A tavaszi, első hullámból már jól ismert statisztikákat frissítettük, a nyári uborkaszezonban kimaradt adatokat pótoltuk, így a második hullám küszöbén minden eddiginél bővebb képet kaphattok arról, hogy mi a helyzet az országban és a régióban a koronavírussal. Szükség is lesz rá, hiszen augusztus vége óta százas nagyságrendben emelkedik a napi esetszám,

az Azonnali koronastatos grafikonjaira nézve azonban nemcsak a sokszor ijesztőnek látszó napi adatok, hanem a teljes kép is látszik.

A grafikont az aktuális magyarországi adatokkal minden reggel, az operatív törzs napi sajtóközleményének publikálása után rövidesen frissítjük, a környező országok járványügyi adatai pedig rendre kora délután kerülnek majd be a rendszerbe.

BORÍTÓKÉP: Illés Gergő / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek