+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Bukovics Martin
2020. június 4. csütörtök, 09:40
A balos-liberális hetilapoknál sehol sem ért címlapot a századik évforduló, nem úgy a kormánypártiaknál!

KEZDJÜK RÖGTÖN A MINISZTERELNÖK KEDVENC NAPILAPJÁVAL: NOHA A VEZETŐ ANYAGNAK SEMMI KÖZE A SZÁZADIK ÉVFORDULÓHOZ, A NEMZETI SPORTNÁL PLUSZ NÉGY OLDALON JÁRJÁK KÖRBE, MI KÖZE VAN A BÉKESZERZŐDÉSNEK A HAZAI SPORTHOZ.

 

AZ ORSZÁG LEGOLVASOTTABB BULVÁRLAPJA HOZZA A KÖTELEZŐT

 

A KORMÁNYPÁRTIVÁ AVANZSÁLT BORS RÖGTÖN TALÁLT A CÍMLAPRA EGY OLYAN TÉMÁT, AMI JOBBAN LEKÖTI AZ OLVASÓKÖZÖNSÉGÉT HOLMI TÖRTÉNELMI DOLGOKNÁL.

 

A MAGYAR NEMZET CÍMŰ KORMÁNYLAP GYÁSZBA BORÍTOTTA KOMPLETT CÍMLAPJÁT.

 

A MAGYAR HÍRLAP SOK ÚJAT NEM KÖZÖL, DE AZT LEGALÁBB NAGY BETŰKKEL TESZI

 

A NÉPSZAVA HÍRÖSSZEFOGLALÓVAL KÖSZÖNTI AZ ÉVFORDULÓT

 

A POZSONYI ÚJ SZÓ NEM FUKARKODIK A JELZŐKKEL

 

A HVG-N SAJÁT CÍMLAPOT UGYAN NEM ÉRT A SZÁZADIK ÉVFORDULÓ, DE AZÉRT JELZIK, HOGY BELJEBB, A LAPBAN VANNAK AZÉRT ÍRÁSAIK A TÉMÁBAN

 

A 168 ÓRÁNÁL UGYANEZ, MÁTÉ GÁBOR LEGYŰRTE TRIANON 100. ÉVFORDULÓJÁT

 

A MAGYAR NARANCSNÁL NULLA TRIANONOS VONATKOZÁSÚ ANYAG FÉRT RÁ A CÍMLAPRA: RENDŐRÁLLAM, MÉSZÁROS LŐRINC, JÁRVÁNY, HORTHY-UNOKA VAN HELYETTE.

 

A VOLT 168 ÓRÁSOK ÁLTAL MÚLT HÉTEN INDÍTOTT ÚJ HETILAP, A JELEN A CÍMLAPON UGYAN CSAK DISZKRÉTEN JELZI, DE 10 OLDALT IS AZ ÉVFORDULÓNAK SZENTELT

 

A MANDINER CÍMLAPFIÚJA APPONYI ALBERT ÉS AZ Ő HÍRES VÉDŐBESZÉDE

 

A DEMOKRATA PEDIG NEMES EGYSZERŰSÉGGEL TÖRT A LÉNYEGRE

 

FOTÓK: Bakó Bea, Kovács Balázs, Varsányi Bence

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Azonban Belaruszban nem lehet majd levélben szavazni, mert azzal Lukasenka szerint visszaélnének az amerikaiak és elpusztítanák az országát.

Két újságírólány is azzal vádolja Wolfgang Fellnert, az egyik legolvasottabb osztrák bulvárnapilap kiadóját, hogy szexuálisan molesztálta őket.

Az egyetem Neptun rendszeréből származó, angol nyelvű és külföldi hallgatóknak szánt levelek szerint a biztonságos vizsgázás egyetlen módja az oltás, ezért mindenkit buzdítanak az oltásra.

Egy momentumos politikus vetette fel a határrevíziót, pontosabban inkább egy területcserét Szlovákiával. A nógrádi Horváth Ferenc az Azonnalinak elmondta, miért akarja újra magyar kézben
tudni a somoskői várat.

Éjfél után ki lehet menni, ha nem találkozunk háromnál többen, de előtte este 10-től otthon kell maradni – hála két egymást ütő kijárási korlátozási szabálynak.

És az egész EU-ban mi tartunk a legjobban a választási csalásoktól és a közösségi médiától is egy nemzetközi közvélemény-kutatás szerint.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Hogyan lehet úgy szürreális műveket írni, ha a világ maga is egyre szürreálisabb? Veres Attila íróval erre kerestük a választ.

Renczes Ágoston, az Azonnali újságírója elmondja, miért lehet jobb vezető Matovič betonkatolikus menedzser utódja, és hogyan érintheti ez a felvidéki magyarságot.

Twitter megosztás Google+ megosztás