Ingyenes életbiztosítást kínál a Generali az egészségügyben dolgozóknak

2020.04.30. 10:17

Kétmillió forintos életbiztosítást és a járvány miatti kórházi kezelésre napi 10-20 ezer forintot ad a Generali azoknak, akik már most is ügyfelei, és az egészségügyben dolgoznak.

Ingyenes életbiztosítást kínál a Generali az egészségügyben dolgozóknak

Teljesen ingyenes, kétmillió forintos életbiztosítást és napi kórházi térítést ajánl fel az igazolható módon állami egészségügyben dolgozó ügyfeleinek a Generali biztosító – áll a cég Azonnalinak megküldött közleményében.

Kórházi napi térítés esetén, ha a biztosított a kórház fertőző betegek részére kijelölt részlegébe kerül, akkor az ott töltött kórházi napokra, de maximum 14 kórházban töltött napra jár a napi biztosítási összeg, ami tízezer forint. Az intenzív osztályon történő ellátás esetén napi húszezer forintot térít meg a biztosító. Haláleset esetén a szolgáltatási összeg kétmillió forint. A térítés teljes mértékét úgy kell meghatározni, hogy a kórházi ápolási napok számát meg kell szorozni a biztosítási összeggel. 

Az ajánlat csak azokra a dolgozókra (pl. orvosok, nővérek, háziorvosok, laboránsok, műtősök, mentősök) vonatkozik, akiknek május 1-ig érvényes szerződésük van a biztosítóval, az ezt követően életbe lépett szerződésekre nem vonatkozik az ajánlat.

A járvány kitörése óta a cég már adományozott a trieszti és lombardiai kórházaknak is. 

FOTÓ: Vitárius Bence / Azonnali

Győri Boldizsár
Győri Boldizsár az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek