Ingyen olvashatod az elmúlt évek legjobb magyar fantasztikus regényeit

Szerző: Pintér Bence
2020.03.17. 12:48

Kösz, koronavírus!

Ingyen olvashatod az elmúlt évek legjobb magyar fantasztikus regényeit

A koronavírusterjedése miatt aki megteheti, otthon marad, aki otthon marad, az pedig egy idő után csak megunja a Netflixet. Erre gondol az Agave Könyvek is, akik remek akcióval álltak elő:

magyar szerzőik sci-fi, krimi és horrorkönyvei hétfőtől számítva két hétig ingyenesen elérhetőek a Dibook felületén,

egészen pontosan itt.

Na most azt tudni kell, hogy itt nem akrámilyen könyvekről van szó, hanem például az elmúlt évek egyik legjobb magyar sci-fi regényéről, Az időutazás napjáról, amit Brandon Hackett jegyez, de itt van tőle két klasszikus: az Isten gépei felújított kiadása, és az Ember könyve. De ha már sci-fi, akkor itt van László Zoltán Távolvíz című regénye is, fantasy-fronton pedig Csurgó Csaba János vitéz-átiratát, a disztopikus Kukoriczát élvezhetjük ingyen.

Találunk a kínálatban krimit is, Baráth Katalin Dávid Veron-sorozatának egyik részét, A türkizkék hegedűt, de van itt horror, vagy még pontosabban weird is: Veres Attila regénye és novelláskötete szerintem az elmúlt évek legjobb könyvei közé tartozik, bűn lenne nem elolvasni, főleg, ha éppen ingyen adják. (Itt írtam róla.)

Tartsuk észben, hogy mindeközben a többi iparághoz hasonlóan a könyvipar is súlyos veszteségeket szenved, ezért ha lecseng a vírus, és megtehetjük, támogassuk majd a könyvkiadókat is azzal, hogy amit ingyen olvastunk elektronikusan és tetszett, beszerezzük printben is, hogy csinos legyen a polcon, és támogassuk a kiadót is!

MONTÁZS: Pintér Bence / Azonnali

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek