Neked mi hiányzik legjobban a koronavírus előtti békeidőkből?

2020.03.12. 13:49

A kitűnő repülős utak? A liszt a boltok polcairól? A lökdösődés a buszon? Az NB I-meccsek? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Neked mi hiányzik legjobban a koronavírus előtti békeidőkből?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Március 11-én Gulyás Gergely kancelláriaminiszter bejelentette, hogy a kormány veszélyhelyzetet hirdetett a koronavírus miatt, ezért egy sor korlátozó óvintézkedésre került sor: az egyetemek bezárásától kezdve az iskolák osztálykirándulásainak tiltásán át egészen a beltérben száz, kültérben ötszáz főnél nagyobb rendezvények tiltásáig.

Kivéve persze a miséket, hiszen a lelki feltöltődés a legfontosabb.

Hogy a kormány helyesen vagy helytelenül jár el, arról megoszlanak a vélemények, ahogyan arról is, hogy csak túlfújják a járványt, vagy alulértékelik. De mindenesetre biztos, hogy a jelenlegi mindennapjaink megváltoznak, sőt, akár az eddigi társadalom- és gazdaságpolitikánk is új alapokra kerülhet.

Hogy pontosan miként fog megváltozni a napi rutinunk és lesznek-e még további korlátozó intézkedések, előre nem tudhatjuk, azonban már így is a saját bőrünkön érezhetjük a járvány miatti veszélyhelyzetet. Ezért arra voltunk kíváncsiak,

mi is hiányzik nektek a legjobban a koronavírus előtti időkből?

Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek