+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 6. csütörtök, 13:01
Akkora itt a jövés-menés meg a sürgés-forgás, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne tudjatok róla ti is!

+ Pintér Bence februártól még jobban lakóhelyére, Győrre koncentrál, hogy helyben lásson el közszolgálati feladatokat, a városban ugyanis nincs olyan lap ma, amely ne a kormánypárti álláspontot visszhangozná. Most lesz: Bence az Azonnali többségi tulajdonosa, Ungár Péter és szombathelyi újságírók által alapított Ugytudjuk.hu győri kiadását fogja vezetni, ehhez sok sikert kívánunk neki! Viszont az Azonnalit teljesen elhagyni nem fogja, szóval a rajongók továbbra is rendszeresen olvashatnak majd cikkeket tőle.

 

Helyére rögtön három újságíró érkezik!

 

+ Szeghalmi Örs újságíró és politológus, aki a nagyváradi Bihari Napló oszlopos tagja volt hosszú évtizedeken át, az onnan való távozásának híre és annak körülményei bejárták még a magyarországi sajtót is. Az Azonnalin ezzel még erősebb lesz a közép-európai vonal!

 

+ Galavits Patrik eddig a Klubrádión vezette saját műsorát, az Y-t. Az Azonnalin a heti közéleti podcastet, a Helyzetet vezeti majd. Nem olyan podcast lesz ez, mint amit eddig megszoktatok másoktól, ennyit talán már ígérhetünk előre. Az első rész már jön is pénteken!

 

+ Varsányi Bence gyakornokoskodott különböző lapoknál, és egy ideje a Sétáló Budapest kommunikációját igazgatja, miközben politológiát hallgat. Ő főleg belpolitikáról fog írni, meg lesz coubhíradója. A cikkei már megjelentek nálunk korábban is, szóval ismerős lehet.

 

Szóval továbbra is jó Azonnali-olvasást, nézést, hallgatást, kommentelést és kritizálást!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az olasz külügyminiszter június közepétől megnyitná az összes belső európai határt. Június 3-tól az olaszokhoz már eleve lehet utazni, de ez nehézkes, mert az osztrák határszakaszon a beutazást Bécs nem engedi.

Montenegróban már május 5-e óta nem rögzítettek új megbetegedést, az aktív fertőzöttek száma pedig nulla: jövő hétfőtől a magyarok is beutazhatnak.

Az aktív esetszám kevéssel, de ismét csökkent, kórházi ápolásra 430, lélegeztetőgépes kezelésre 25 fő szorul csak.

A magyarok körében is 61 százalék gondolja ezt egy friss, 21 EU-tagállamban elvégzett közvélemény-kutatás szerint.

A főpolgármester szerint Budapestnek több tízmilliárdos bevételkiesést jelent a jövő évi költségvetés tervezete, ami nem indokolható a járvány okozta általános recesszióval.

És még véletlenül sem a Fideszről beszélünk: a máltai Munkáspárt a közelmúlt legnagyobb politikai botránya ellenére visz mindent a közvélemény-kutatásokban.

Voltak, akik kritizálták, hogy ezzel a határőrök az emberek magánéletében turkálnak: most már hivatalos nyilatkozatot kell tenni arról, hogy kapcsolatban vannak, így szabad a beutazás.

A hét kérdése

Hiába vagyunk EU-tagok, a járvány előtti határforgalmat először nem valamelyik uniós szomszéddal, hanem a nem EU-tag Szerbiával állítottuk vissza. Mi ennek az oka? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Az Azonnali publicistája a nemzeti régiókról szóló polgári kezdeményezésről vitázik online május 25-én este 8-tól!

Az Azonnalin rendszeresen publikáló Szalai Máté is elemzi a Külügyi Intézet online beszélgetésén, május 26-án!

Ezért beszélget az űrhajóssal május 27-én Szujó Zoltán.

Ki nyerheti az amerikai elnökválasztást? Szakértők vitatják meg az American Corner május 28-i eseményén!

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

Ezt is szerettétek

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Hogyan élik meg a koronavírus-járványt a különböző generációk? Kiknek a legnehezebb most, és miért jött elő a nyugdíjasbashing?

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Twitter megosztás Google+ megosztás