+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. február 6. csütörtök, 13:01
Akkora itt a jövés-menés meg a sürgés-forgás, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne tudjatok róla ti is!

+ Pintér Bence februártól még jobban lakóhelyére, Győrre koncentrál, hogy helyben lásson el közszolgálati feladatokat, a városban ugyanis nincs olyan lap ma, amely ne a kormánypárti álláspontot visszhangozná. Most lesz: Bence az Azonnali többségi tulajdonosa, Ungár Péter és szombathelyi újságírók által alapított Ugytudjuk.hu győri kiadását fogja vezetni, ehhez sok sikert kívánunk neki! Viszont az Azonnalit teljesen elhagyni nem fogja, szóval a rajongók továbbra is rendszeresen olvashatnak majd cikkeket tőle.

 

Helyére rögtön három újságíró érkezik!

 

+ Szeghalmi Örs újságíró és politológus, aki a nagyváradi Bihari Napló oszlopos tagja volt hosszú évtizedeken át, az onnan való távozásának híre és annak körülményei bejárták még a magyarországi sajtót is. Az Azonnalin ezzel még erősebb lesz a közép-európai vonal!

 

+ Galavits Patrik eddig a Klubrádión vezette saját műsorát, az Y-t. Az Azonnalin a heti közéleti podcastet, a Helyzetet vezeti majd. Nem olyan podcast lesz ez, mint amit eddig megszoktatok másoktól, ennyit talán már ígérhetünk előre. Az első rész már jön is pénteken!

 

+ Varsányi Bence gyakornokoskodott különböző lapoknál, és egy ideje a Sétáló Budapest kommunikációját igazgatja, miközben politológiát hallgat. Ő főleg belpolitikáról fog írni, meg lesz coubhíradója. A cikkei már megjelentek nálunk korábban is, szóval ismerős lehet.

 

Szóval továbbra is jó Azonnali-olvasást, nézést, hallgatást, kommentelést és kritizálást!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Hónapok kérdése, és közvetlen vasúti összeköttetése lesz a román főváros repülőterének a belvárossal. Eddig csak buszozni vagy taxizni lehetett.

A koronavírus miatt idén hiány volt a külföldi munkaerőből.

A ma újrainduló parlamentben már bevezetett az Országgyűlés Hivatala a koronavírus-fertőzést megelőző intézkedéseket, azok azonban a politikusokra nem vonatkoznak. De akkor hogyan védekeznek majd a politikusok?

Az untig ismert sorosozás mellett az is kiderül a miniszterelnök Magyar Nemzetben megjelentetett cikkéből, hogy a brüsszeli politika a németet követi.

Grafikonon mutatjuk, hogyan áll a járvány Magyarországon és a környező országokban!

Az abaújkéri Wesley János Iskolába látogattunk, hogy megtudjuk: mit jelent az ott tanulóknak és a pedagógusoknak a kormány megszorítása. Podcast!

A legtöbb helyen kötelező lesz a maszkviselés, annak betartásáért pedig az adott hely lesz a felelős. Részletek!

A hét kérdése

A legújabb módi az lett, hogy ingyenes koronavírus-teszteket követel az ellenzék a kormánytól. De valóban szüksége van erre mindenkinek, a kisnyugdíjastól a kőgazdag vállalkozókig? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Biciklis túra azoknak, akik szeretnének bringázni, de eddig Budapesten nem mertek biciklire ülni. Több időpontban, egészen szeptember 22-ig.

A „kocsmai evangelizáció” jegyében fog erről beszélgetni Fabiny Tamás püspök, Kajdi Csaba influenszer és Török Csaba pap. Szeptember 29., Művész Kávéház és Cukrászda.

Ezt is szerettétek

A sötét anyag kutatásáért kapta meg a rangos Viktor Ambartsumian-díjat Alex Szalay, a Johns Hopkins Egyetem magyar asztrofizkusa. Interjú!

Miben tud egyetérteni a szélsőjobboldal és a Háttér Társaság? Dúró Dóra és Dombos Tamás a Helyzetben!

Mi köze a belarusz diktátornak az oroszokhoz? Miért belarusz, miért nem Fehéroroszország?

Mit szól ahhoz Pacher Tibor, a tudóscsapat vezetője, hogy Magyarország is beszállt az űrversenybe? Podcast!

Mi lesz a jogállamisághoz kötött kifizetésekkel? Jó-e nekünk az EU által közösen vállalt hitel? Akkor most győzött Orbán Brüsszelben az EU-csúcson, vagy lebőgött?

Kulturáltabb szórakozónegyeddé válik-e a Belső-Erzsébetváros, vagy valóban keresztet lehet vetni az ottani éjszakai életre? Riport és interjúk a bulinegyedből. Podcast!

Miért tüntetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói? Mit mond a megválasztott, de a kormány által kinevezett rektor? És a politika? Körbejártuk.

Twitter megosztás Google+ megosztás