Mi is történik mostanában az Azonnalinál?

2020.02.06. 13:01

Akkora itt a jövés-menés meg a sürgés-forgás, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne tudjatok róla ti is!

Mi is történik mostanában az Azonnalinál?

+ Pintér Bence februártól még jobban lakóhelyére, Győrre koncentrál, hogy helyben lásson el közszolgálati feladatokat, a városban ugyanis nincs olyan lap ma, amely ne a kormánypárti álláspontot visszhangozná. Most lesz: Bence az Azonnali többségi tulajdonosa, Ungár Péter és szombathelyi újságírók által alapított Ugytudjuk.hu győri kiadását fogja vezetni, ehhez sok sikert kívánunk neki! Viszont az Azonnalit teljesen elhagyni nem fogja, szóval a rajongók továbbra is rendszeresen olvashatnak majd cikkeket tőle.

Helyére rögtön három újságíró érkezik!

+ Szeghalmi Örs újságíró és politológus, aki a nagyváradi Bihari Napló oszlopos tagja volt hosszú évtizedeken át, az onnan való távozásának híre és annak körülményei bejárták még a magyarországi sajtót is. Az Azonnalin ezzel még erősebb lesz a közép-európai vonal!

+ Galavits Patrik eddig a Klubrádión vezette saját műsorát, az Y-t. Az Azonnalin a heti közéleti podcastet, a Helyzetet vezeti majd. Nem olyan podcast lesz ez, mint amit eddig megszoktatok másoktól, ennyit talán már ígérhetünk előre. Az első rész már jön is pénteken!

+ Varsányi Bence gyakornokoskodott különböző lapoknál, és egy ideje a Sétáló Budapest kommunikációját igazgatja, miközben politológiát hallgat. Ő főleg belpolitikáról fog írni, meg lesz coubhíradója. A cikkei már megjelentek nálunk korábban is, szóval ismerős lehet.

Szóval továbbra is jó Azonnali-olvasást, nézést, hallgatást, kommentelést és kritizálást!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek