A Postának és az OTP-nek is dolgozott a budapesti gyógyfürdők új vezérigazgatója

Szerző: Bakó Bea
2020.01.28. 17:28

Szűts Ildikó nyerte el a pályázatot a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei vezérigazgatói posztjára.

A Postának és az OTP-nek is dolgozott a budapesti gyógyfürdők új vezérigazgatója
Szűts Ildikó nyerte el a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatói posztjára kiírt pályázatot

– közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az Azonnalival. Karácsony Gergely főpolgármester a közelmúltban számos fővárosi cég vezetésére írt ki nyílt pályázatot, köztük a BGYH-éra is. 

Szűts Ildikó, aki február elsejétől tölti be a pozíciót, az ELTE Bölcsészettudományi Karán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, 11 éven keresztül dolgozott a Magyar Postánál vezető beosztásban, a postának 2008-2010 között a vezérigazgatója is volt. 2010 és 2014 között az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadója volt. 2015-ig kuratóriumi elnöke volt a Vodafone Alapítványnak és felügyelőbizottsági tag a Menedzserek Országos Szövetségében.

A Főpolgármesteri Hivatal közleményéből nem derül ki, hogy turisztikai vonalon van-e tapasztalata Szűtsnek. A BGYH egyébként fővárosi tulajdonú cég létére 2010 óta folyamatosan nyereséges. Eddigi vezérigazgatója, Szőke László – aki nagyinterjúban azt is elmondta az Azonnalinak, miért nem vette meg végül Mészáros Lőrinc a Gellért fürdőt – is beadta a pályázatát az újrázásra, de nem ő lett a befutó.

NYITÓKÉP: A Gellért hotel és fürdő felülnézetből. Forrás: Budapest Gyógyfürdői / Facebook

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek