+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2020. január 16. csütörtök, 14:04
Borbás Róbertet egyre jobban keblére öleli a nemzetközi metálszcéna is: az egy dolog, hogy végtelen hosszúságú várólistája van, most még a Kerrang! is felhívta rá a figyelmet.

Mi, magyarok nagyon büszkék tudunk lenni, ha a mi lányaink és fiaink annyira nemzetközi hírűvé válnak, hogy felkerülnek valami tőlünk függetlenül összeállított listára. Nyilván örülhetünk annak is, hogy Cseh Katalin ott van a figyelemre méltó európai politikusok között a Politico szerint, de januárban történt valami olyan is, ami összességében több ember boldogságát is hozhatja: a brit Kerrang metálmagazin összeszedte azokat a stílushoz valamennyire kapcsolható művészeket, akikre szerintük érdemes lesz figyelni idén, és közéjük került a magyar Borbás Róbert is!

 

A borsodi gyökerű Borbás neve egy ideje már pörög, hiszen gyártott pólómintát 2011-ben a Metallicának is, de tetováló körökben amúgy is nemzetközi elismertségnek örvend, néha pedig elég gonosz mintákkal ellátott, de zenekarok nélküli ruhákat is tervez.

 

A Kerrang így jellemzi: „Borbás Róbert munkáját nézve felmerül a kérdés: hogy lehet ennyi részletet tenni egy tetoválásba? Rob többek közt a Skeletonwich és a Benighted zenekarok számára is készített alkotásainak közös jellemzője az állandó figyelem, és a durva részletesség.

 

Ezt bőrre még nehezebb ráfesteni, de Rob ezt is bámulatos tisztasággal csinálja, az aprólékosan megrajzolt színárnyalatok miatt a minta szinte lángol azoknak a testén, akiket tetovál.”

 

Az újság kiemeli, hogy jelenleg nagyjából lehetetlen hozzá bejutni, annyira tele van a naptára, úgyhogy egyelőre mindenki csak az internten nézegetheti a szcéna követelményeinek megfelelően keresztény jelképekkel bőségesen ellátott képeket.

 

Nézzünk is párat!

 

 

 

 

 

 

FOTÓK: Grindesign / Facebook 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Újabb négy politikus távozott, mert nem látnak már lehetőséget a konzervatív, jobboldali politizálásra.

Lesz-e hatással a Párbeszéd és az LMP közeledésére, hogy a DK éppen nagyban gyengíti az MSZP-t? Kik fognak tárgyalni minderről? Megkérdeztük!

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Mármint Kádár Barnabás, a momentumos jövőkutató. Február 26, Pannon Kincstár.

Szász Lilla a portugál exgyarmatok lakóinak visszatelepítését fotózta végig. Tárlatvezetés február 28-án.

Moldvai és gyimesi csángó táncház Budán február 29-én.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás