Mit csinálhat most Borkai Zsolt?

2020.01.15. 18:22

Még mindig nem tudja túltenni magát az ország Győr egykori polgármesterének horvátországi nyaralásán, úgyhogy biztos nem csak a mi fantáziánkat mozgatja Borkai sorsa.

Mit csinálhat most Borkai Zsolt?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Borkai Zsoltról még mindig szó van, ami nem csoda: emberemlékezet óta nem szólt ekkorát politikushoz kötődő balhé. Nem csoda, hiszen lehet itt szó sikkasztásról, börtönről, szakításról vagy egyszerű hazudozásról, a legérdekesebb 2019-ben is az volt, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy azt meg kéne gyónni a papnak vasárnap! A videó mögé kapcsolt Audi-ügyről persze sokkal kevesebben beszélnek, mint a jachtos dugásról, de ez is csak az előbbi állítást igazolja.

Győr szexvideója ellenére is megválasztott, aztán lemondott fideszes polgármesteréről viszont a szomorú lemondása óta nem hallani semmit. Nem tudni, hol van, mit csinál, mik a tervei életének annak a szakaszára, amikor már nem rajongja körül egy emberként Győr városa. Azt se tudjuk, elengedte-e kezét a pártja tényleg, vagy csak a tévében ítélik el az irigykedó öregemberek.

Úgyhogy épp itt az idő, hogy te szavazd meg: mit csinálhat most a magyar politika Kim Kardashianja? Szereti még a hajókat? Vagy megbánta volna az egészet? Annyi lehetőség van!

Közben azért ne hallgassuk el, hogy Győrben választások lesznek, ahol Borkai helyére a fidesz Dézsi Csaba Andrást indítja, az ellenzék közös képviselője pedig az MSZP-s Pollreisz Balázs lesz. Vitát is szerveztünk nekik, itt minden részletet megtudhatsz, ide kattintva pedig az eventet találod meg, gyere el! Persze csak miután szavaztál alább.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek