+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. január 15. szerda, 18:22
Még mindig nem tudja túltenni magát az ország Győr egykori polgármesterének horvátországi nyaralásán, úgyhogy biztos nem csak a mi fantáziánkat mozgatja Borkai sorsa.

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

 

Borkai Zsoltról még mindig szó van, ami nem csoda: emberemlékezet óta nem szólt ekkorát politikushoz kötődő balhé. Nem csoda, hiszen lehet itt szó sikkasztásról, börtönről, szakításról vagy egyszerű hazudozásról, a legérdekesebb 2019-ben is az volt, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy azt meg kéne gyónni a papnak vasárnap! A videó mögé kapcsolt Audi-ügyről persze sokkal kevesebben beszélnek, mint a jachtos dugásról, de ez is csak az előbbi állítást igazolja.

 

Győr szexvideója ellenére is megválasztott, aztán lemondott fideszes polgármesteréről viszont a szomorú lemondása óta nem hallani semmit. Nem tudni, hol van, mit csinál, mik a tervei életének annak a szakaszára, amikor már nem rajongja körül egy emberként Győr városa. Azt se tudjuk, elengedte-e kezét a pártja tényleg, vagy csak a tévében ítélik el az irigykedó öregemberek.

 

Úgyhogy épp itt az idő, hogy te szavazd meg: mit csinálhat most a magyar politika Kim Kardashianja? Szereti még a hajókat? Vagy megbánta volna az egészet? Annyi lehetőség van!

 

Közben azért ne hallgassuk el, hogy Győrben választások lesznek, ahol Borkai helyére a fidesz Dézsi Csaba Andrást indítja, az ellenzék közös képviselője pedig az MSZP-s Pollreisz Balázs lesz. Vitát is szerveztünk nekik, itt minden részletet megtudhatsz, ide kattintva pedig az eventet találod meg, gyere el! Persze csak miután szavaztál alább.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Újabb négy politikus távozott, mert nem látnak már lehetőséget a konzervatív, jobboldali politizálásra.

Lesz-e hatással a Párbeszéd és az LMP közeledésére, hogy a DK éppen nagyban gyengíti az MSZP-t? Kik fognak tárgyalni minderről? Megkérdeztük!

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Mármint Kádár Barnabás, a momentumos jövőkutató. Február 26, Pannon Kincstár.

Szász Lilla a portugál exgyarmatok lakóinak visszatelepítését fotózta végig. Tárlatvezetés február 28-án.

Moldvai és gyimesi csángó táncház Budán február 29-én.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás