+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2020. január 3. péntek, 08:46
Miután lekapcsolták a notórius parkba pottyantót, a hatvanéves férfi megbánta tettét.

Naponta többször is egy parkban vécézett Jeffrey S. Churchwell több mint két éven át az amerikai Wisconsin államban található Whitewater város Natureland nevű parkjában.

 

A férfi nem azért tett így mert hajléktalan lenne, hiszen mint kiderült, egy közeli iskola hatvan éves angoltanára volt az elkövető,

 

aki gyakorlatilag hobbiból kakált naponta akár többször is a parkba – írja a Huffington Post.

 

Churchwell évekig gondtalanul vécézhetett a parkban, végül tavaly októberben egy parkhoz közel dolgozó férfi vette észre, majd készített fotót az autójáról, ami alapján aztán a rendőrség igazoltatta az angoltanárt, aki először azt mondta, nem tudja miért állították félre, később azonban bevallotta tettét.

 

És hogy miért vécézik egy parkban valaki két éven át, naponta akár többször is? Egyrészt mert közel volt, másrészt pedig azért, hogy így lázadjon a rendszer ellen:

 

Churchwell a sheriffnek küldött levelében konkrétan azt írta, hogy erőt vett rajta az önelégültség, a kalandvágy és az egója, ezért kakált a parkban.

 

Hogy ez pontosan hogy magyarázza a tettét, az nem pontosan világos, mindenesetre a volt angoltanár megbánta tettét, és levelében arról is írt, hogy nem volt jó állampolgár.

 

A férfit 365 dolláros (107 ezer forintos) büntetés megfizetésére kötelezték, ezen kívül utólagosan állnia kellett a fekália eltakarításának költségeit, ez a számla összesen 5700 dollárra (1,7 millió forintra) rúgott. Churchwell ezzel párhuzamosan indítványozta korai nyugdíjazását is, amivel az iskola is egyetértett.

 

FOTÓ: Channel 3000

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Nem csitulnak a kedélyek a vasárnapi bukaresti főpolgármester-választás után. Az egyik kerületben a jelöltek szavazathamisítással váldolják egymást. Elmondjuk, pontosan miről van szó az első kerületben.

A Fidesz-közeli elemzőcég közvélemény-kutatással támasztja alá, hogy mára annyi a balliberális médiatúlsúlynak.

A XII. kerületben nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Kovács Gergely a nyilvánosságban kritizálja az önkormányzat működését, még az MSZP-s képviselő is kiakadt emiatt. Megkérdeztük, hogy mi történt!

11 órás zárás ide vagy oda, a partivonatot aligha tudja megfékezni a kormány. De akkor mégis mi értelme van a korai zárásnak? Videó!

Az Európa Kulturális Fővárosa-program keretében a horvát tengerparti város egy toronyházára vörös üvegszilánkokból álló ötágú csillagot helyeztek ki.

Grafikonokon mutatjuk, hogyan terjed a járvány Magyarországon és a környező országokban.

Donald Tusk nem hiszi, hogy a Fideszt még meg lehetne győzni arról, hogy térjen vissza a néppárti elvekhez. És ami az EPP-elnök szerint nehezíti a dolgot: a pártok többsége lapít, mert a pártegységet félti.

A hét kérdése

Két tévéinterjú, esszé, nyílt levél, egy uniós biztos lemondatása. Orbán Viktor még saját rajongóit is meglepte, hogy ennyire aktív lett a médiában. Mi folyik itt?

Azért ide elnéznénk

A „kocsmai evangelizáció” jegyében fog erről beszélgetni Fabiny Tamás püspök, Kajdi Csaba influenszer és Török Csaba pap. Szeptember 29.

Mit tanulhat, exportálhat Budapest Bécsből? Erről beszél Techet Péter, az Azonnali főmunkatársa az IDEA szervezésében. Október 1.

Vitatható ökopolitika Schiffer Andrással október 3-án.

Ezt is szerettétek

A tíz, legrövidebb idő alatt helyes megfejtést beküldő versenyző iskolája egy-egy nagy értékű okosbútorral lesz gazdagabb.

A Helyzetben az abaújkéri Wesley János Iskolába látogattunk, hogy megtudjuk: mit jelent az ott tanulóknak és a pedagógusoknak a kormány megszorítása.

Lesz-e még bármi ugyanolyan, mint a járvány előtt? Jól költi-e el az állam a gazdasági akcióterv támogatásait?

Balogh Ákos Gergely Index-főszerkhelyettes a Mérték Médiaelemző Műhely munkatársával, Urbán Ágnessel vitázott a Helyzetben.

A sötét anyag kutatásáért kapta meg a rangos Viktor Ambartsumian-díjat Alex Szalay, a Johns Hopkins Egyetem magyar asztrofizkusa. Interjú!

Miben tud egyetérteni a szélsőjobboldal és a Háttér Társaság? Dúró Dóra és Dombos Tamás a Helyzetben!

Mi köze a belarusz diktátornak az oroszokhoz? Miért belarusz, miért nem Fehéroroszország?

Twitter megosztás Google+ megosztás