„Kalandvágy” miatt vécézett két évig egy parkban az angoltanár

Szerző: Pintér Bence
2020.01.03. 08:46

Miután lekapcsolták a notórius parkba pottyantót, a hatvanéves férfi megbánta tettét.

„Kalandvágy” miatt vécézett két évig egy parkban az angoltanár

Naponta többször is egy parkban vécézett Jeffrey S. Churchwell több mint két éven át az amerikai Wisconsin államban található Whitewater város Natureland nevű parkjában.

A férfi nem azért tett így mert hajléktalan lenne, hiszen mint kiderült, egy közeli iskola hatvan éves angoltanára volt az elkövető,

aki gyakorlatilag hobbiból kakált naponta akár többször is a parkba – írja a Huffington Post.

Churchwell évekig gondtalanul vécézhetett a parkban, végül tavaly októberben egy parkhoz közel dolgozó férfi vette észre, majd készített fotót az autójáról, ami alapján aztán a rendőrség igazoltatta az angoltanárt, aki először azt mondta, nem tudja miért állították félre, később azonban bevallotta tettét.

És hogy miért vécézik egy parkban valaki két éven át, naponta akár többször is? Egyrészt mert közel volt, másrészt pedig azért, hogy így lázadjon a rendszer ellen:

Churchwell a sheriffnek küldött levelében konkrétan azt írta, hogy erőt vett rajta az önelégültség, a kalandvágy és az egója, ezért kakált a parkban.

Hogy ez pontosan hogy magyarázza a tettét, az nem pontosan világos, mindenesetre a volt angoltanár megbánta tettét, és levelében arról is írt, hogy nem volt jó állampolgár.

A férfit 365 dolláros (107 ezer forintos) büntetés megfizetésére kötelezték, ezen kívül utólagosan állnia kellett a fekália eltakarításának költségeit, ez a számla összesen 5700 dollárra (1,7 millió forintra) rúgott. Churchwell ezzel párhuzamosan indítványozta korai nyugdíjazását is, amivel az iskola is egyetértett.

FOTÓ: Channel 3000

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek