Bocsánatkérés a magyar fociban: „Ne üzengessél semmit, jó?”

Szerző: Fekő Ádám
2019.12.30. 08:53

A debreceni csapatkapitány nem tűrte túl jól a felé irányuló kritikákat, úgyhogy személyes találkozót javasolt a felháborodott szurkolónak Instagramon.

Bocsánatkérés a magyar fociban: „Ne üzengessél semmit, jó?”

Olyat már számtalanszor láthattunk, hogy egy futballcsapat szurkolói az interneten nevezik meg azokat a játékosokat, akik szerintük nem tesznek meg mindent a sikerért, de az valószínűleg hungarikum, hogy egy profi focista ilyenkor nemcsak megjelenik, de még csak nem is bocsánatot kér vagy próbálja megmagyarázni a dolgokat, hanem elkezd kötekedni.

Márpedig Debrecenben ez történt: a téli szünetben lemondott a DVSC edzője, Herczeg András, a hírt pedig a klub hivatalos Instagramján is megosztotta a Loki, egy szurkoló pedig kommentben jelezte, hogy szerinte az edző mellett az olyan alibijátékosok is húzzanak el, mint például Tőzsér Dániel.

A 31-szeres válogatott focista erre a felhívásra érkezett: 

„Ne üzengessél semmit, jó? Ha akarsz valamit mondani, gyere ki egy edzésünkre, szívesen elbeszélgetek veled...”

– áll az azóta már törölt kommentben Tőzsértől, aki amúgy 31-szeres válogatott játékos, mellesleg a DVSC csapatkapitánya.

A klub nem kommentálta eddig a képmegosztós csetepatét a szurkoló és a korábban Görögországban, Belgiumban, Olaszországban és Angliában légióskodó játékos között, de azért elnézve a helyzetet, nem valószínű, hogy a szurkoló a hibás a történetben: a Debrecen 15 meccs után csak a nyolcadik helyen áll a magyar bajnokságban, simán lehetnek kiesési gondjaik is úgy, hogy tíz éve még a Bajnokok Ligájában játszottak.

FOTÓ: DVSC / Youtube 

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek