Migránsozós Orbán-interjúval hangolódik a karácsonyra a KESMA-birodalom

Szerző: Illés Gergő
2019.12.24. 09:11

Ismét egyszerre jutott eszébe Orbán Viktor a karácsonyról a megyei lapok szerkesztőinek december 24-én, és szinte mindegyikük címlapján már a magyar kormányfő évértékelő-sorosozós-migránsozós interjúja virított. Gyere, kerülj te is ünnepi hangulatba a megyei lapokkal és Orbánnal!

Migránsozós Orbán-interjúval hangolódik a karácsonyra a KESMA-birodalom

Mi, magyarok szeretjük a hagyományokat: ha karácsony,

akkor kis Jézus, forralt bor, mákos és diós bejgli, mézeskalács, karácsonyfa és ünnepi Orbán-interjú a kormánypárti médiabirodalomban.

Ugyanis ahogy arról már az Azonnali tavaly is írt, a megyei lapok olvasóit december 24-én már tavaly is Orbán Viktor köszöntötte akkor még egy Magyar Idők-interjú szemlézésével. Hol van viszont már a Magyar Idők, a lap azóta Magyar Nemzetnek nevezi magát, idén pedig ott jelent meg az ünnepi migránsozós-sorosozós évértékelő interjú, amiből kiderül többek között, hogy:

+ Az idő múlásának csak az egészen fiatalok örülhetnek;

+ Mike Tyson olyan, mint a Fidesz, hiszen mindkettőtől azt várják, hogy ne pontozással, hanem kiütéssel nyerjen;

+ Sikerült megakadályoznunk, hogy az európai intézményekben többségbe kerüljenek Soros György emberei;

+ Ma Európában léteznek bevándorlóországok, vegyes kultúrájú, keresztény–muszlim társadalmak;

+ A Soros-hálózat nem éri be azzal, ameddig eljutott, egész Európát akarja vegyes kultúrájú kontinenssé változtatni, lehetőleg a nemzetállamok felszámolásával.

Ők ezt a tervet továbbra is erőltetni fogják, és minden eszközüket bevetik majd;

+ A magyar, a cseh, a lengyel vagy a szlovák korrupció szintje pedig nem nagyobb, mint Ausztriában, sőt mint Skandináviában (:DDD) ;

+ A bevándorlás Európa legfontosabb ügye;

+ Brüsszelben két komoly hibát követtek el. Az egyik a migránsok beengedése volt, a másik pedig az, hogy elrontották az európai gazdaságpolitikát;

+ De azért:

„Csatazaj helyett elcsendesedés, feleselés helyett elfogadás és szeretet, fecsegés helyett elmélyülés, profán helyett szent, mennyből az angyal.”

Az Orbán-interjú szemléje egyszerre tizenhét megyei lap címlapján jelent meg ma reggel, de emeljük ki, hogy volt két renitens lap: a Csongrád megyei Délmagyar.hu és a győr-moson-soproni Kisalföld.hu elhallgatta Orbán Viktor interjúját, ezzel a két megye majdnem egymilliós lakosságától fosztották meg az élményt, hogy karácsonykor is a kormányfőt nézhessék.

Mindenesetre a teljes Orbán-interjút itt lehet elolvasni, olvasóinknak pedig áldott ünnepeket kívánunk!

Illés Gergő
Illés Gergő az Azonnali újságírója

Európai politikáról, Közép-Európáról ír. Magyar belpolitikáról pedig akkor, ha ideges.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek