+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Illés Gergő
2019. december 24. kedd, 09:11
Ismét egyszerre jutott eszébe Orbán Viktor a karácsonyról a megyei lapok szerkesztőinek december 24-én, és szinte mindegyikük címlapján már a magyar kormányfő évértékelő-sorosozós-migránsozós interjúja virított. Gyere, kerülj te is ünnepi hangulatba a megyei lapokkal és Orbánnal!

Mi, magyarok szeretjük a hagyományokat: ha karácsony,

 

akkor kis Jézus, forralt bor, mákos és diós bejgli, mézeskalács, karácsonyfa és ünnepi Orbán-interjú a kormánypárti médiabirodalomban.

 

Ugyanis ahogy arról már az Azonnali tavaly is írt, a megyei lapok olvasóit december 24-én már tavaly is Orbán Viktor köszöntötte akkor még egy Magyar Idők-interjú szemlézésével. Hol van viszont már a Magyar Idők, a lap azóta Magyar Nemzetnek nevezi magát, idén pedig ott jelent meg az ünnepi migránsozós-sorosozós évértékelő interjú, amiből kiderül többek között, hogy:

 

+ Az idő múlásának csak az egészen fiatalok örülhetnek;

 

+ Mike Tyson olyan, mint a Fidesz, hiszen mindkettőtől azt várják, hogy ne pontozással, hanem kiütéssel nyerjen;

 

+ Sikerült megakadályoznunk, hogy az európai intézményekben többségbe kerüljenek Soros György emberei;

 

+ Ma Európában léteznek bevándorlóországok, vegyes kultúrájú, keresztény–muszlim társadalmak;

 

+ A Soros-hálózat nem éri be azzal, ameddig eljutott, egész Európát akarja vegyes kultúrájú kontinenssé változtatni, lehetőleg a nemzetállamok felszámolásával.

 

Ők ezt a tervet továbbra is erőltetni fogják, és minden eszközüket bevetik majd;

 

+ A magyar, a cseh, a lengyel vagy a szlovák korrupció szintje pedig nem nagyobb, mint Ausztriában, sőt mint Skandináviában (:DDD) ;

 

+ A bevándorlás Európa legfontosabb ügye;

 

+ Brüsszelben két komoly hibát követtek el. Az egyik a migránsok beengedése volt, a másik pedig az, hogy elrontották az európai gazdaságpolitikát;

 

+ De azért:

 

„Csatazaj helyett elcsendesedés, feleselés helyett elfogadás és szeretet, fecsegés helyett elmélyülés, profán helyett szent, mennyből az angyal.”

 

Az Orbán-interjú szemléje egyszerre tizenhét megyei lap címlapján jelent meg ma reggel, de emeljük ki, hogy volt két renitens lap: a Csongrád megyei Délmagyar.hu és a győr-moson-soproni Kisalföld.hu elhallgatta Orbán Viktor interjúját, ezzel a két megye majdnem egymilliós lakosságától fosztották meg az élményt, hogy karácsonykor is a kormányfőt nézhessék.

 

Mindenesetre a teljes Orbán-interjút itt lehet elolvasni, olvasóinknak pedig áldott ünnepeket kívánunk!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A szakértők eredetileg arra számítottak, hogy egy Olaszországban dolgozó román hozza majd haza a koronavírust.

A koronavírus-pánik helyett a kelet-európai kulturális értékek bemutatását tartjuk fontosnak.

A debreceni alapszervezet most kilépett elnöke szerint a Jakab Péter-féle vezetés „bolsevik típusú leszámolásokat” folytat.

Még mindig nem tudni magyarországi fertőzésről, de Olaszországban tizenegy, Franciaországban pedig egy halottat követelt a héten Európában is megjelent vírus.

Láttatok már olyat, hogy valaki bekerül egy kerületi bizottságba, majd rögtön felszámolná azt? Még mi sem, de Kovács Gergely, a Kutyapárt elnöke pontosan erre készül a Hegyvidéken. Az Azonnalinak elmesélte, miért.

Hans Peter Doskozil jó szórakozást kívánt a minimálbérre pénzt sajnáló cégeknek Orbánnál.

Csak a független Szél Bernadett és Szabó Szabolcs szavazott a börtönkártérítések kifizetését befagyasztó törvényjavaslat ellen, az LMP tartózkodott, a balos pártok be se mentek.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Milyen lehetőségei vannak a felhasználóknak a techóriások adatszerzéseivel szemben? Milyen megoldásaink vannak, hogy ne a Facebook döntsön a demokráciánkról? Február 28-án erről lesz szó a Patyolatban.

Szász Lilla a portugál exgyarmatok lakóinak visszatelepítését fotózta végig. Tárlatvezetés február 28-án.

Moldvai és gyimesi csángó táncház Budán február 29-én.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás