Te mit ünnepelsz valójában karácsonykor?

2019.12.23. 14:33

A legnagyobb keresztény ünnep már annyira elvilágiasodott, hogy sokaknak eszébe sem jut különösebben Jézus. De hát valamit mindenki ünnepel, úgyhogy mondd el, te például mit!

Te mit ünnepelsz valójában karácsonykor?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Nyilván karácsonyi hét kérdése következik, hiszen ugyebár ez a karácsonyi hét, mi pedig annyira liberálisak leszünk ezúttal, hogy megadjuk a lehetőséget azoknak is a megjelenésre, akik már nem kifejezetten Jézus születését látják az egész ünnepben, hanem valami ocsmány világi dolgot. Lehet ez az ocsmány világi dolog simán a szeretet, amolyan Paulo Coelhósan, de örülhetünk egyszerűen annak is, ha kapunk ajándékot, de például a kapitalizmus előtti főhajtásra is alkalmas az ünnep, ami mindenkivel megutáltatja a plázákat a következő 365 napra.

Bevalljuk, a Soros-ügynökök karácsonyi válaszára nem tértünk ki részletesebben, arról ugyanis már tavaly egészen részletes oknyomozást jelentettünk meg, úgyhogy csak egyetlen kifejezetten sátáni lehetőséget adunk.

Úgyhogy itt az ideje egy jó kis szavazásnak: te mit ünnepelsz valójában karácsonykor?

FOTÓ: Pinterest

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek