Király Gábor megmutatta, mekkora kabalahatalom lett Magyarország

Szerző: Fekő Ádám
2019.12.23. 08:56

El se tudtuk még felejteni a tangás Vízipókot, amikor érkezett a magyar válogatott kapuslegendája egy saját ázsiai vízihulláját mintázó jelmezzel!

Király Gábor megmutatta, mekkora kabalahatalom lett Magyarország

Eddig nem volt teljesen egyértelmű, de nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország kabalafigura-nagyhatalommá vált az évek során: a felnőtt korára tangássá vált Vízipók csodapók gyors befutása és persze a Bol-dog után maradt emlékek mellett szinte fel se tűnik az embernek, hogy Szombathelyen is feltűnt egy őrületesen jó kabala, konkrétan egy óriási Király Gábor!

Igen, a kapusról van szó, és nem viccelünk: a Haladás, a magyar válogatott és a Hertha Berlin legendája ugyanis több helyen is tart mostanában fiataloknak előadásokat, és valamiért úgy gondolta, itt az ideje feldobni a showműsort egy másik Király Gáborral. Olyannal, amit például fent is lehet látni, vagy itt:

Azt értjük, hogy próbáltak Gróf Balázs eredeti Király-rajzára hasonlító figurát gyártani, de valahogy mégis az az érzésünk, hogy szegény focistából egy ázsiai vízihulla lett, aki ráadásul akkor a legfélelmetesebb, amikor ölelkezik. Márpedig ölelkezik, a képek alapján elég sokat.

Szakértői csapatunk tagjai is elképedve figyelik, mekkorákat robbantunk mostanában kabalákban, és csak arra tudunk gondolni, hogy dolgozik valahol a Mészáros és Mészáros Kft. környékén egy ember, aki futószalagon hozza ki a jobbnál jobb ötleteket!

Külön szép, hogy Király Gábor és kabalafigurája elvitte arra szombathelyi Haladás-pályára a gyermekotthonban élő gyerkeket, aminek a fenntartásába akár bele is rokkanhat az ország egyik legtöbb nézőt vonzó focicsapata, miután a stadiont sikerült úgy megtervezni, hogy az égvilágon semmi másra ne legyen alkalmas a futball mellett, bár azt meg kell hagyni, hogy ettől függetlenül jól néz ki.

FOTÓK: Király Gábor Hivatalos Oldala / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek