+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. december 23. hétfő, 08:56
El se tudtuk még felejteni a tangás Vízipókot, amikor érkezett a magyar válogatott kapuslegendája egy saját ázsiai vízihulláját mintázó jelmezzel!

Eddig nem volt teljesen egyértelmű, de nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország kabalafigura-nagyhatalommá vált az évek során: a felnőtt korára tangássá vált Vízipók csodapók gyors befutása és persze a Bol-dog után maradt emlékek mellett szinte fel se tűnik az embernek, hogy Szombathelyen is feltűnt egy őrületesen jó kabala, konkrétan egy óriási Király Gábor!

 

Igen, a kapusról van szó, és nem viccelünk: a Haladás, a magyar válogatott és a Hertha Berlin legendája ugyanis több helyen is tart mostanában fiataloknak előadásokat, és valamiért úgy gondolta, itt az ideje feldobni a showműsort egy másik Király Gáborral. Olyannal, amit például fent is lehet látni, vagy itt:

 

 

Azt értjük, hogy próbáltak Gróf Balázs eredeti Király-rajzára hasonlító figurát gyártani, de valahogy mégis az az érzésünk, hogy szegény focistából egy ázsiai vízihulla lett, aki ráadásul akkor a legfélelmetesebb, amikor ölelkezik. Márpedig ölelkezik, a képek alapján elég sokat.

 

 

Szakértői csapatunk tagjai is elképedve figyelik, mekkorákat robbantunk mostanában kabalákban, és csak arra tudunk gondolni, hogy dolgozik valahol a Mészáros és Mészáros Kft. környékén egy ember, aki futószalagon hozza ki a jobbnál jobb ötleteket!

 

Külön szép, hogy Király Gábor és kabalafigurája elvitte arra szombathelyi Haladás-pályára a gyermekotthonban élő gyerkeket, aminek a fenntartásába akár bele is rokkanhat az ország egyik legtöbb nézőt vonzó focicsapata, miután a stadiont sikerült úgy megtervezni, hogy az égvilágon semmi másra ne legyen alkalmas a futball mellett, bár azt meg kell hagyni, hogy ettől függetlenül jól néz ki.

 

FOTÓK: Király Gábor Hivatalos Oldala / Facebook

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A polgármestereknek megengedik azt is, hogy húsvét idejére speciális szigorító intézkedéseket hozhassanak a településükre nézve.

Összefoglaltuk a lényeget az operatív törzs csütörtöki tájékoztatójáról!

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője odaszólt az egymással csetepatézó Kínának és az Egyesült Államoknak.

A többségében idős elhunytak mellett egy 48 éves áldozata is lett csütörtök reggelre a járványnak.

A szolidaritási alapból részesülhet Azerbajdzsán, Belarusz, Grúzia, Moldova, Örményország és Ukrajna is, igaz, inkább politikai gesztus ez, mintsem óriási segítség.

A demokratikus szocialista Bernie Sanders szerdán bejelentette, felfüggeszti kampányát és kiszáll a 2020-as demokrata előválasztási versenyből. Vagyis Joe Biden lesz a demokraták elnökjelöltje.

A rendőrség statisztikái alapján az illegális határátlépésre készülők elég fegyelmezettek a járvány miatti válsághelyzet óta.

A hét kérdése

Próbáljuk a jó oldaláról megközelíteni a dolgot: nem kell a részeg locsolkodókat kerülgetni, és marad kaja!

Azért ide elnéznénk

Csatlakozz a csoportunkhoz, és vészeljük át együtt a karantént!

A járvány alatt a Lia Fit Facebook-oldalán viszonylag gyakran, esténként.

Minden este 8-kor az erkélyről vagy ablakból, amíg aktuális.

Minden hétköznap 14 órától az FM4-en. Hallgatható online!

Ezt is szerettétek

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Hogyan vészelhetjük át ép lélekkel a következő heteket, és miben reménykednek a bevételeiktől eleső vállalkozók?

Pszichológust kérdeztünk a családon belüli erőszakot elszenvedők menekülési lehetőségeiről, egy jogászt pedig arról, mennyire felkészült a szakma segíteni azoknak, akik életveszélybe is kerülnek otthon.

Milyen értelmét lehet találni a 21. században a böjtölésnek?

Pedig két nappal korábban kezdődött, mint a pesti, és még Kossuth Lajos is hatással volt rá.

„Szovjetológiának” tűnik Olaszországból a magyar kormány kommunikációja a koronavírusról – mondta a Helyzetben Stefano Bottoni magyar-olasz történész.

Hogyan hozta a sírból vissza esélyeit Joe Biden? Miért veszíthet akár tömegesen latinó szavazókat Bernie Sanders? Dörzsölheti-e a tenyerét Trump?

Twitter megosztás Google+ megosztás