+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Fekő Ádám
2019. december 19. csütörtök, 17:17
A kérdés azért fura, mert igazából egyedül a hímtagok jelenléte a hasonlóság a két politikusról kiszivárgott anyagokban.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

 

2019-ben végre megérkeztek a szexbotrányok a magyar politikába, így év végére a DK-s Gréczy Zsolt körül forog az internet, miután egy Audio Video művésznevű szivárogtató gyakorlatilag a teljes magyar sajtónak szétküldte az országgyűlési képviselő álló farkas képeit egy hozzá írt történettel. Ebből a magyar sajtó annyit kommunikált, amennyit bizonyítani lehet: Gréczy beismerte, hogy ő látható a képeken, magát a hozzá költött történetet pedig letagadta. Ezt  a nem központi utasításra dolgozó magyar sajtó megjelentette, hiszen mégiscsak arról van szó, hogy egy magyar közszereplő pöcsös képei elárasztották a magyar internetet.

 

A kormánypárti érzelmű megmondóemberek ajándékot kaptak, hiszen Borkai Zsolt jachtos bulija után végre bosszút lehet állni a kétszínű liberálbolsevik sorosistákon,

 

akik most bezzeg milyen tárgyilagosan dolgoznak Gréczy Zsolt képeinek ügyében, bezzeg amikor Győr polgármestere bukott, arról tonnaszámra jöttek a lejárató anyagok!

 

Nyilván ide lehet keverni Wittinghoff Tamás őszi videóját is, de ez már túl sok a szexi politikából, úgyhogy maradjunk csak annál, mi a különbség a két történet között!

 

Az a helyzet, hogy Gréczyről egyelőre annyit tudni, hogy valamilyen formában készültek róla fényképek, és még az sem visszakövethető, hogy ezeket valakinek elküldte-e egyáltalán. Tételezzük fel, hogy el is küldte: abba sincs belekódolva, hogy ez nem valami vad sexting része volt. A történet annyi, hogy elárasztották a képei az internetet, ahogy történt ez rengeteg 2014-ben a Fappening névre hallgató legendás napon, amikor többszáz külföldi celebritás telefononon tárolt privát képei kerültek nyilvánosságra, amiket értelemszerűen egyetlen újság sem mert ténylegesen lehozni, hiszen ezeket a képeket papíron még letölteni is törvénybe ütközött.

 

Összességében Gréczy Zsolttal kapcsolatban maximum annyi állítás állja meg a helyét, hogy elég ízléstelenek ezek a képek, de hát ugye ki mire izgul.

 

De akkor miért volt mégis őrült fontos Borkai Zsolt csoportos kurvázása Horvátországban? Az a válasz, hogy bár a legendás Big Brother Évi-Renato dugásán szocializálódott magyar médiafogyasztó érthető okokból a szex részét tartja fontosnak, ott a körülmények voltak olyanok, amik valamivel több közérdeklődésre tarthattak számot, mint önmagában nézve a pucér Gréczy Zsolt.

 

+ Egy olyan politikus ment el a haverjaival gruppenezni, aki egyébként épp a konzervatív családi értékek fontosságáról papolt évek óta a pártjával együtt.

 

+ Erről a politikusról azért olimpiai életjáradékkal együtt is felmerül, hogy mégis miből fizette ezt a bulit? Még akkor is, ha a piákat már az Aldiból vették, szóval azért nem eszetlenül költekeztek.

 

+ A politikus mellesleg nem egyedül szerepelt, hanem Rákosfalvy Zoltánnal, aki egyrészt az ügyvédje, másrészt pedig az NB II-ből épp az első osztályba készült NER-lovag társaságában volt, aki valahogy épp Borkai pár döntésének köszönhetően is gazdagodott meg.

 

Ez utóbbihoz hozzátartozik, hogy Borkai köreinek ügyeit már 2012-ben feldolgozta a HVG, csak mivel akkor nem volt mellette egy történet prostituáltakkal meg luxusjachttal, ezért annyira nem meglepő módon senkit nem érdekelt, de például annak is kevés köze lehet a nagy szexpartikhoz, hogy Borkai ügyvédjénél épp a legrosszabbkor semmisített meg dokumentumokat egy csőtörés.

 

Novemberben már az is kiderült, hogy nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt folyik nyomozás az Audi-korrupció ügyében,

 

ami például rögtön sokkal érdekesebb, mint az, hogy a család szentségét mindennél többre tartó polgármester elugrott kurvázni. Vagy ha nem is érdekesebb, de fontosabb.

 

Ehhez képest Gréczy Zsolt képei pontosan mik? Egy DK-s politikus képei, még a fotók hátterében sincs semmi olyan, ami gyanúra adhat okot. Ha majd megszületik arra a bizonyíték, hogy ezeket a képeket tényleg kéretlenül küldözgette olyan nőknek, akik a legkevésbé sem tartottak erre igényt, akkor az már egy rendes botrány lesz, ami után Gréczy Zsolt remélhetőleg gyorsabban mond le, mint fideszes kollégája tette.

 

Addig viszont mindenki köszönje meg a magyar sajtó még értelmesen gondolkodni képes részének, hogy nem csinál úgy, mintha többet tudna a mostaninál.

 

Olvasnál még Fekő Ádámtól? Ide kell kattintanod!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A budapesti főpolgármester immár hivatalosan is bejelentkezett az ellenzék miniszterelnök-jelöltségéért.

Noha a Varga Mihály-féle új adócsomag célja az adócsökkentés és az adóegyszerűsítés, az leginkább kommunikációs húzásként értelmezhető. Elemzés!

A számok alacsonyabbak a hivatalos adatoknál, de a kórházba kerültek körében a halálozási arány magas.

Az eset miatt Skóciában többen is azt követelik, hogy legyen saját bevándorláspolitikájuk.

Néhány kivétel azért marad: a piacokon, a zsúfolt helyeken és a busz- és vonatállomásokon még kell majd a maszk, máshol azonban nem. Június elsejétől pedig újabb enyhítések jönnek.

Szijjártó Péter Pozsonyban azt mondta: nem hagyják, hogy az ügy lekerüljön a napirendről.

A párt küldöttgyűlése döntött így. Karácsony szombatra nagy bejelentést ígért.

A hét kérdése

2022-ben még a választás előtt a parlament új államfőt fog megszavazni, aki ha akar, akár fontos ember is lehet majd. De ki legyen az? Van pár opció.

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Az első nyári hétvégén, június 5-én sörkóstolási és vásárlási lehetőség Budapesten és több vidéki helyszínen is.

Ezt is szerettétek

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Magyarország egyik legkeresettebb színésze az Azonnalinak elmondta, mi a kelet-magyarországi identitás lényege, milyen az HBO-val dolgozni, de az is kiderül, mi van a Bödőcs Tibor könyvéből az ő főszereplésével készülő monodrámával. Podcast!

Németországban ősszel szövetségi választásokat tartanak, eldől, ki lesz Angela Merkel utódja. Kik azok, akik vállalnák a feladatot? Techet Péter és Bukovics Martin kielemezték. Podcast!

Letoha Tamás, a gyógyszerfejlesztéssel foglalkozó kutató koronavírussal kapcsolatos olvasói kérdésekre válaszol, és azt is elmondja, miért fél a biológiai háborútól.

A galériatulajdonos műgyűjtő elmondja, hogy a szobor a világ bármely részén múzeumi tárgy lehet a jövőben: a BLM-szobor jó értelemben provokál.

Eddigi bevételeik 10 százalékát keresik most meg, hiszen a szakmájukat konkrétan nem tudják gyakorolni. A Music Hungary Szövetség elnöke, Weyer Balázs a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás