+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Fekő Ádám
2019. december 19. csütörtök, 17:17
A kérdés azért fura, mert igazából egyedül a hímtagok jelenléte a hasonlóság a két politikusról kiszivárgott anyagokban.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

 

2019-ben végre megérkeztek a szexbotrányok a magyar politikába, így év végére a DK-s Gréczy Zsolt körül forog az internet, miután egy Audio Video művésznevű szivárogtató gyakorlatilag a teljes magyar sajtónak szétküldte az országgyűlési képviselő álló farkas képeit egy hozzá írt történettel. Ebből a magyar sajtó annyit kommunikált, amennyit bizonyítani lehet: Gréczy beismerte, hogy ő látható a képeken, magát a hozzá költött történetet pedig letagadta. Ezt  a nem központi utasításra dolgozó magyar sajtó megjelentette, hiszen mégiscsak arról van szó, hogy egy magyar közszereplő pöcsös képei elárasztották a magyar internetet.

 

A kormánypárti érzelmű megmondóemberek ajándékot kaptak, hiszen Borkai Zsolt jachtos bulija után végre bosszút lehet állni a kétszínű liberálbolsevik sorosistákon,

 

akik most bezzeg milyen tárgyilagosan dolgoznak Gréczy Zsolt képeinek ügyében, bezzeg amikor Győr polgármestere bukott, arról tonnaszámra jöttek a lejárató anyagok!

 

Nyilván ide lehet keverni Wittinghoff Tamás őszi videóját is, de ez már túl sok a szexi politikából, úgyhogy maradjunk csak annál, mi a különbség a két történet között!

 

Az a helyzet, hogy Gréczyről egyelőre annyit tudni, hogy valamilyen formában készültek róla fényképek, és még az sem visszakövethető, hogy ezeket valakinek elküldte-e egyáltalán. Tételezzük fel, hogy el is küldte: abba sincs belekódolva, hogy ez nem valami vad sexting része volt. A történet annyi, hogy elárasztották a képei az internetet, ahogy történt ez rengeteg 2014-ben a Fappening névre hallgató legendás napon, amikor többszáz külföldi celebritás telefononon tárolt privát képei kerültek nyilvánosságra, amiket értelemszerűen egyetlen újság sem mert ténylegesen lehozni, hiszen ezeket a képeket papíron még letölteni is törvénybe ütközött.

 

Összességében Gréczy Zsolttal kapcsolatban maximum annyi állítás állja meg a helyét, hogy elég ízléstelenek ezek a képek, de hát ugye ki mire izgul.

 

De akkor miért volt mégis őrült fontos Borkai Zsolt csoportos kurvázása Horvátországban? Az a válasz, hogy bár a legendás Big Brother Évi-Renato dugásán szocializálódott magyar médiafogyasztó érthető okokból a szex részét tartja fontosnak, ott a körülmények voltak olyanok, amik valamivel több közérdeklődésre tarthattak számot, mint önmagában nézve a pucér Gréczy Zsolt.

 

+ Egy olyan politikus ment el a haverjaival gruppenezni, aki egyébként épp a konzervatív családi értékek fontosságáról papolt évek óta a pártjával együtt.

 

+ Erről a politikusról azért olimpiai életjáradékkal együtt is felmerül, hogy mégis miből fizette ezt a bulit? Még akkor is, ha a piákat már az Aldiból vették, szóval azért nem eszetlenül költekeztek.

 

+ A politikus mellesleg nem egyedül szerepelt, hanem Rákosfalvy Zoltánnal, aki egyrészt az ügyvédje, másrészt pedig az NB II-ből épp az első osztályba készült NER-lovag társaságában volt, aki valahogy épp Borkai pár döntésének köszönhetően is gazdagodott meg.

 

Ez utóbbihoz hozzátartozik, hogy Borkai köreinek ügyeit már 2012-ben feldolgozta a HVG, csak mivel akkor nem volt mellette egy történet prostituáltakkal meg luxusjachttal, ezért annyira nem meglepő módon senkit nem érdekelt, de például annak is kevés köze lehet a nagy szexpartikhoz, hogy Borkai ügyvédjénél épp a legrosszabbkor semmisített meg dokumentumokat egy csőtörés.

 

Novemberben már az is kiderült, hogy nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt folyik nyomozás az Audi-korrupció ügyében,

 

ami például rögtön sokkal érdekesebb, mint az, hogy a család szentségét mindennél többre tartó polgármester elugrott kurvázni. Vagy ha nem is érdekesebb, de fontosabb.

 

Ehhez képest Gréczy Zsolt képei pontosan mik? Egy DK-s politikus képei, még a fotók hátterében sincs semmi olyan, ami gyanúra adhat okot. Ha majd megszületik arra a bizonyíték, hogy ezeket a képeket tényleg kéretlenül küldözgette olyan nőknek, akik a legkevésbé sem tartottak erre igényt, akkor az már egy rendes botrány lesz, ami után Gréczy Zsolt remélhetőleg gyorsabban mond le, mint fideszes kollégája tette.

 

Addig viszont mindenki köszönje meg a magyar sajtó még értelmesen gondolkodni képes részének, hogy nem csinál úgy, mintha többet tudna a mostaninál.

 

Olvasnál még Fekő Ádámtól? Ide kell kattintanod!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az aktív esetszám kevéssel, de ismét csökkent, kórházi ápolásra 430, lélegeztetőgépes kezelésre 25 fő szorul csak.

A magyarok körében is 61 százalék gondolja ezt egy friss, 21 EU-tagállamban elvégzett közvélemény-kutatás szerint.

A főpolgármester szerint Budapestnek több tízmilliárdos bevételkiesést jelent a jövő évi költségvetés tervezete, ami nem indokolható a járvány okozta általános recesszióval.

És még véletlenül sem a Fideszről beszélünk: a máltai Munkáspárt a közelmúlt legnagyobb politikai botránya ellenére visz mindent a közvélemény-kutatásokban.

Voltak, akik kritizálták, hogy ezzel a határőrök az emberek magánéletében turkálnak: most már hivatalos nyilatkozatot kell tenni arról, hogy kapcsolatban vannak, így szabad a beutazás.

Összesen már 1836-an gyógyultak fel a betegségből, míg 499 az eddigi halálos áldozatok száma.

Miután konfliktusmentesen nem bonyolítható le a jobbikos Sneider Tamás leváltása a parlament alelnöki székéből, a volt EP-képviselő Balczó Zoltán köszöni, de nem kér a jelölésből.

A hét kérdése

Hiába vagyunk EU-tagok, a járvány előtti határforgalmat először nem valamelyik uniós szomszéddal, hanem a nem EU-tag Szerbiával állítottuk vissza. Mi ennek az oka? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Az Azonnali publicistája a nemzeti régiókról szóló polgári kezdeményezésről vitázik online május 25-én este 8-tól!

Az Azonnalin rendszeresen publikáló Szalai Máté is elemzi a Külügyi Intézet online beszélgetésén, május 26-án!

Ezért beszélget az űrhajóssal május 27-én Szujó Zoltán.

Ki nyerheti az amerikai elnökválasztást? Szakértők vitatják meg az American Corner május 28-i eseményén!

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

Ezt is szerettétek

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Hogyan élik meg a koronavírus-járványt a különböző generációk? Kiknek a legnehezebb most, és miért jött elő a nyugdíjasbashing?

Miért csapott látványos hisztiket az akkori román miniszterelnök Trianonban, miközben megkapták Erdélyt, a Bánság nagyobb részét és a Partiumot?

Twitter megosztás Google+ megosztás