+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Pintér Bence
2019. december 19. csütörtök, 14:12
A nagy kérdés minden faszos kép mellé természetesen az, hogy van-e hozzá sztori. Ha Gréczy Zsolt zaklatott, és ezt bizonyítják is, akkor nyilván le kell mondania.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

 

Alig felejtette el az ember az adriai jachton lefolytatott parvenü orgia legszánalmasabb pillanatait, és hipp-hopp, arra ébred az újságíró, hogy tele van a postaládája Gréczy Zsolt DK-s politikus faszával.

 

Láthatóan Borkai Zsolt és Wittinghof Tamás szexbotránya új mélységbe vitte a magyar politikát, ahol már nincsenek tabuk,

 

ahol mindent lehet, ahol ha valakiről lappang egy-egy faszos kép vagy videó, mert volt olyan hülye, hogy politikusként engedett magáról ilyet csinálni, az most elő fog kerülni.

 

De valljuk be: dugni, maszturbálni, férfiakra-nőkre rányomulni, adott esetben félrelépni mindenki szokott, ez alól nem képeznek kivételt a politikusok sem. Csak az idei felhozatalból világos, hogy világnézettől és ideológiától függetlenül van néha kalandos szerelmi és szexuális élete nagyjából mindenkinek.

 

Ez most egy darabig nyilván érdekes is lesz, hiszen nem mindennap láthatunk egy általában unalmas dolgokról beszélő öltönyös embert a legintimebb pillanataiban, és nyilván ennek a trendnek már voltak, és lesznek is áldozatai.

 

A nagy kérdés minden faszos kép mellé természetesen az, hogy van-e hozzá sztori.

 

Borkai Zsolt győri polgármester adriai tilitolija nem önmagában volt érdekes, hanem azzal együtt, hogy felmerült pár kérdés: reklámozhatja magát továbbra is keresztény családapaként valaki, aki fizet azért, hogy barátaival és üzletfeleivel orgiázzon távol a családtól?

 

És pontosan milyen pénzből is tudja ezt megvalósítani? Milyen magánrepülővel repült oda? Kik tartottak vele, és ők milyen pénzeket, megbízásokat kaptak korábban tőle? Honnan van a polgármester feleségének ekkora háza Győr mellett? Az ismertté váló videó ráirányította a közvélemény figyelmét egyrészről a képmutatásra, másrészről pedig a gyanús ügyekre, amelyek esetében a mai napig hiányzik vagy a bírósági ítélet, vagy a megnyugtató magyarázat.

 

Gréczy Zsolt esetében sem az a kérdés, hogy van-e egy DK-s politikusnak pöcse, hiszen azt eddig is sejtettük, hogy rendelkezik ilyesmivel, hanem az, hogy igaz-e, hogy ezekkel a képekkel kéretlenül zaklatott valakit?

 

Ha zaklatott, és ezt bizonyítják is, akkor nyilván le kell mondania,

 

ha nem, akkor pedig betekinthettünk egy középkorú férfi életközepi válságának kívülről nézve szomorú pillanataiba, de ezek a pillanatok pont ugyanolyanok, mint akárki máséi lehetnek.

 

Még pár ilyen botrány, és az emberek hozzászoknak majd a gondolathoz, hogy bizony-bizony, feltehetően Orbán Viktor is szokott szexelni. És akkor majd megint nem lesz érdekes faszos képeket mutogatni politikusokról.

 

Olvass még több cikket Pintér Bencétől az Azonnalin!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Pénzzel, de volt, hogy néha tejtermékekkel fizettek le rendőröket Romániában.

Az indiai tagállamokat a központi kormányzat versenyre késztette a magánszektorral annak érdekében, hogy több gyártó települjön Indiába. Az eredmény a szegényebb tagállamokban fellépő vakcinahiány lett.

A volt kormányfő meglepő nyíltsággal nyilatkozott a nemzetközi sajtónak 2005-ben. Hidegháború, Gorbacsov, ellenzéki kerekasztal, Orbán Viktor, minden van benne.

A szociáldemokrata Heiko Maas közölte, még több EU-s pénzt kell adni Ankarának a menekültek ellátására, mert „pénz nélkül nem fog menni”.

Egy új közvélemény-kutatás szerint a budapesti 3-as választókerületben megtartott ellenzéki előválasztáson jelenleg a DK-s Komáromi Zoltán a szavazatok abszolút többségét is megszerezné a momentumos Hajnal Miklóssal szemben.

A házigazda Katar kormánya szerint csak így lehet biztonságosan teltházas meccseket tartani.

A választás tisztaságával kapcsolatban komoly kétségek merültek föl, a nacionalista ellenzék bejelentette: el sem fogadja az eredményeket.

A hét kérdése

Magyarország hiába szerepelt eddig jól az Eb-n, mivel a legnehezebb csoportba került, így az esélyek egyáltalán nem nekünk kedveznek. Ennek ellenére matematikailag van esélyünk, hogy továbbjussunk. Szerinted sikerülni fog?

Azért ide elnéznénk

Pár napja TGM az Azonnalira megírta, hogy szerinte mit érdemes olvasni. Június 18-án a saját könyvét dedikálja.

A MONYO sörfőzde új kőbányai telephelyén rendes söröket is lehet inni az indie rock mellé június 19-én szombaton.

A magyar hiphop Álmos vezére és a feltörekvő rapcsillag együtt szántják fel Kőbányát július 3-án szombaton.

Kiállítás Budapesten Fiuméről és a magyar kereskedelmi tengerészet történetéről, egészen október 31-ig.

Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Miben más az olajlobbi 2021-ben, mint amit a hollywoodi filmek alapján elképzelünk? Hidi Jánossal beszélgettünk.

Az OMOH évek óta fix igazodási pont a magyar LMBTQ-bulizók körében, indulásuk óta vállaltan az LMBTQ-közösséghez szólnak. Marton Péter DJ-vel beszélgettünk. Podcast!

Buktatható-e Lukasenka titkosszolgálati eszközökkel, és ha igen, ki tehetné ezt meg? Miért nem annektálta még Belaruszt Oroszország?

A Helyzetben vele beszélgettünk arról, miért nincs több nő a magyar rapben, mit gondol a motyogós rappről, és hogyan alkotott a lockdown idején.

Hogyan lett egy csepeli utcagyerekből a Blade Runner 2049, az Atomic Blonde, vagy a Hellboy 2 utcaképeinek az elkövetője? Mit gondol ma az egykori legendás graffitis a régi házak falainak összefirkálásáról? Podcast!

Meddig adminisztratív hiba az állam részéről, ha nem küldi valakinek az igazolásokat, és honnan súlyosabb mulasztás?

Manek Gábor számos budapesti étterem tulajdonosaként is építi a fővárosi gasztronómiát. Vele beszélgettünk az éttermek újranyitásáról, a Lärm jövőjéről, valamint a nyári fesztiváltervekről. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás