Elkezdődött a magyar politika fitymacsattogtatós évada

Pintér Bence

Szerző:
Pintér Bence

2019.12.19. 14:12

A nagy kérdés minden faszos kép mellé természetesen az, hogy van-e hozzá sztori. Ha Gréczy Zsolt zaklatott, és ezt bizonyítják is, akkor nyilván le kell mondania.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

Alig felejtette el az ember az adriai jachton lefolytatott parvenü orgia legszánalmasabb pillanatait, és hipp-hopp, arra ébred az újságíró, hogy tele van a postaládája Gréczy Zsolt DK-s politikus faszával.

Láthatóan Borkai Zsolt és Wittinghof Tamás szexbotránya új mélységbe vitte a magyar politikát, ahol már nincsenek tabuk,

ahol mindent lehet, ahol ha valakiről lappang egy-egy faszos kép vagy videó, mert volt olyan hülye, hogy politikusként engedett magáról ilyet csinálni, az most elő fog kerülni.

De valljuk be: dugni, maszturbálni, férfiakra-nőkre rányomulni, adott esetben félrelépni mindenki szokott, ez alól nem képeznek kivételt a politikusok sem. Csak az idei felhozatalból világos, hogy világnézettől és ideológiától függetlenül van néha kalandos szerelmi és szexuális élete nagyjából mindenkinek.

Ez most egy darabig nyilván érdekes is lesz, hiszen nem mindennap láthatunk egy általában unalmas dolgokról beszélő öltönyös embert a legintimebb pillanataiban, és nyilván ennek a trendnek már voltak, és lesznek is áldozatai.

A nagy kérdés minden faszos kép mellé természetesen az, hogy van-e hozzá sztori.

Borkai Zsolt győri polgármester adriai tilitolija nem önmagában volt érdekes, hanem azzal együtt, hogy felmerült pár kérdés: reklámozhatja magát továbbra is keresztény családapaként valaki, aki fizet azért, hogy barátaival és üzletfeleivel orgiázzon távol a családtól?

És pontosan milyen pénzből is tudja ezt megvalósítani? Milyen magánrepülővel repült oda? Kik tartottak vele, és ők milyen pénzeket, megbízásokat kaptak korábban tőle? Honnan van a polgármester feleségének ekkora háza Győr mellett? Az ismertté váló videó ráirányította a közvélemény figyelmét egyrészről a képmutatásra, másrészről pedig a gyanús ügyekre, amelyek esetében a mai napig hiányzik vagy a bírósági ítélet, vagy a megnyugtató magyarázat.

Gréczy Zsolt esetében sem az a kérdés, hogy van-e egy DK-s politikusnak pöcse, hiszen azt eddig is sejtettük, hogy rendelkezik ilyesmivel, hanem az, hogy igaz-e, hogy ezekkel a képekkel kéretlenül zaklatott valakit?

Ha zaklatott, és ezt bizonyítják is, akkor nyilván le kell mondania,

ha nem, akkor pedig betekinthettünk egy középkorú férfi életközepi válságának kívülről nézve szomorú pillanataiba, de ezek a pillanatok pont ugyanolyanok, mint akárki máséi lehetnek.

Még pár ilyen botrány, és az emberek hozzászoknak majd a gondolathoz, hogy bizony-bizony, feltehetően Orbán Viktor is szokott szexelni. És akkor majd megint nem lesz érdekes faszos képeket mutogatni politikusokról.

Olvass még több cikket Pintér Bencétől az Azonnalin!

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől
Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek