+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Pintér Bence
2019. december 19. csütörtök, 14:12
A nagy kérdés minden faszos kép mellé természetesen az, hogy van-e hozzá sztori. Ha Gréczy Zsolt zaklatott, és ezt bizonyítják is, akkor nyilván le kell mondania.

Ez itt egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi az Azonnali álláspontját, de itt van, mert szeretjük a jól érvelő és érdekes szövegeket. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, csak bátran!

 

Alig felejtette el az ember az adriai jachton lefolytatott parvenü orgia legszánalmasabb pillanatait, és hipp-hopp, arra ébred az újságíró, hogy tele van a postaládája Gréczy Zsolt DK-s politikus faszával.

 

Láthatóan Borkai Zsolt és Wittinghof Tamás szexbotránya új mélységbe vitte a magyar politikát, ahol már nincsenek tabuk,

 

ahol mindent lehet, ahol ha valakiről lappang egy-egy faszos kép vagy videó, mert volt olyan hülye, hogy politikusként engedett magáról ilyet csinálni, az most elő fog kerülni.

 

De valljuk be: dugni, maszturbálni, férfiakra-nőkre rányomulni, adott esetben félrelépni mindenki szokott, ez alól nem képeznek kivételt a politikusok sem. Csak az idei felhozatalból világos, hogy világnézettől és ideológiától függetlenül van néha kalandos szerelmi és szexuális élete nagyjából mindenkinek.

 

Ez most egy darabig nyilván érdekes is lesz, hiszen nem mindennap láthatunk egy általában unalmas dolgokról beszélő öltönyös embert a legintimebb pillanataiban, és nyilván ennek a trendnek már voltak, és lesznek is áldozatai.

 

A nagy kérdés minden faszos kép mellé természetesen az, hogy van-e hozzá sztori.

 

Borkai Zsolt győri polgármester adriai tilitolija nem önmagában volt érdekes, hanem azzal együtt, hogy felmerült pár kérdés: reklámozhatja magát továbbra is keresztény családapaként valaki, aki fizet azért, hogy barátaival és üzletfeleivel orgiázzon távol a családtól?

 

És pontosan milyen pénzből is tudja ezt megvalósítani? Milyen magánrepülővel repült oda? Kik tartottak vele, és ők milyen pénzeket, megbízásokat kaptak korábban tőle? Honnan van a polgármester feleségének ekkora háza Győr mellett? Az ismertté váló videó ráirányította a közvélemény figyelmét egyrészről a képmutatásra, másrészről pedig a gyanús ügyekre, amelyek esetében a mai napig hiányzik vagy a bírósági ítélet, vagy a megnyugtató magyarázat.

 

Gréczy Zsolt esetében sem az a kérdés, hogy van-e egy DK-s politikusnak pöcse, hiszen azt eddig is sejtettük, hogy rendelkezik ilyesmivel, hanem az, hogy igaz-e, hogy ezekkel a képekkel kéretlenül zaklatott valakit?

 

Ha zaklatott, és ezt bizonyítják is, akkor nyilván le kell mondania,

 

ha nem, akkor pedig betekinthettünk egy középkorú férfi életközepi válságának kívülről nézve szomorú pillanataiba, de ezek a pillanatok pont ugyanolyanok, mint akárki máséi lehetnek.

 

Még pár ilyen botrány, és az emberek hozzászoknak majd a gondolathoz, hogy bizony-bizony, feltehetően Orbán Viktor is szokott szexelni. És akkor majd megint nem lesz érdekes faszos képeket mutogatni politikusokról.

 

Olvass még több cikket Pintér Bencétől az Azonnalin!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az olasz kormányfő az USA-t
és Kínát is Olaszország szövetségesének nevezte,
amin nagyon felháborodott a jobboldali ellenzék. Salvini bocsánatkérést vár el, szerinte ugyanis az egész koronavírus-járványért Kína a felelős.

Eldönteni persze ezt nem fogjuk helyetted, abban viszont segítünk, hogy átlásd: mik a legfontosabb pro és kontra érvek az egyes vakcinákról.

Még 2014-ben történt a bírságolás, az EJEB csak most mondta ki, hogy jogosan koldult.

Mindezt azért, mert a Twitter nem hajlandó alávetni magát a közösségi médiumokat megkérdőjelezhető módon szabályozó törvénynek. És a Twitter nincs ezzel egyedül.

Kriza Ákos 2010-2019 között vezette Miskolcot, hosszan tartó betegség után hunyt el.

Sadiq Khan polgármester szerint így majd kiderül, tényleg jóval több fekete vezetőt állítanak-e meg a rendőrök, ahogy ezt egy tanulmány állítja.

Az egyes pénzintézetek számlavezetési díjai között évente akár 20-30 ezer
forintos különbség is lehet.

A hét kérdése

Még ugyan nem látni, mikor lesz vége a lockdownnak, de álmodozni azért lehet. A hét kérdésében pont ezt kell tenni!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

Ezt is szerettétek

Mennyire estek be az árak a fővárosban és vidéken? Érdemes várni a lakásvásárlással vagy eladással? Ingatlanpiaci szakértőkkel beszélgettünk a Helyzetben! Podcast.

A kormányra kerülő RMDSZ akár három minisztériumot is kaphat Romániában. A választáson meglepően jól szereplő szélsőjobboldal azonban a koalícióban is okozhat zavart.

A magyar kormánypárt egyre szorultabb helyzetben van a Néppártban, a vétó hatásait pedig elszámította Orbán Viktor. Helyzet Stefano Bottonival és Hegedűs Dániellel!

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Ahogy nő a koronavírus-fertőzöttek száma, úgy gyűjtenek egyre többen közvetlen tapasztalatot a járványügyi intézkedésekről. Ez alól az Azonnali szerkesztősége sem volt kivétel. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás