Te mit szeretsz a legjobban a MÁV-ban?

2019.12.17. 15:26

Tudjuk, hogy nehéz választani a szuperfűtés, a nyáron leeresztő légkondik és a nem működő ablakok között, de most mégis meg kell próbálni megszavazni a hét kérdésében.

Te mit szeretsz a legjobban a MÁV-ban?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Azt megszokta már az ember, hogy év végére kicsit minden a feje tetejére áll, és elindul a dilivonat, de azért arra talán senki nem készült, hogy a kormánypárt kedvenc közvéleménykutatójának számító Nézőpont Intézet kihozza egy héttel karácsony előtt az Év Messze Legjobb Felmérését, amiben sikerült meghajlítani a teret és az időt is! Az intézetnél valahogy tudtak találni olyan ezer embert, akiknek a nagyrésze tulajdonképpen a MÁV minden létező szolgáltatásával elégedett, kezdve a járatsűrűséggel, folytatva a vasúti kocsik állapotával, eljutva a pontosságig és megbízhatóságig.

Az alább is látható statisztikából tehát nem csak az jön ki, hogy úgy általában elégedettek az emberek magyar vasúti közlekedéssel, hanem az is, hogy nem létezik olyan szempont, amiben ne lenne több elégedett, mint ahány elégedetlen!

A legrosszabbul az állomások tisztasága áll, ott 40 százaléknak nem tetszik a helyzet, viszont így is 47 százalék mondta azt, hogy rendben vannak a dolgok, ami Magyarországon már nagyon közel van a kétharmados elégedettséghez.

Végeredményben a vonatot rendszeresen használók 69 százaléka elégedett a MÁV szolgáltatásaival, míg az összes megkérdezett 41 százaléka tartja jónak, ami a vonatok körül történik. 

Ezzel kapcsolatos a hét kérdése is: azt már tudjuk, hogy jó a MÁV, de azt még nem, hogy pontosan mi benne a legjobb! (Bár a legversenyképesebb aspektusokról, mint a hóesés kezelése, vagy a kelenföldi vécé megtalálása, már külön cikkekben ódákat zengtünk, és a késések miatt tüntető utasokkal is videóztunk.) 

Mivel a Nézőpont nem tért ki a vonatozás ínyencfalataira, ezért az Azonnali szakértői stábja adja meg a lehetőséget, hogy kiválaszd, mit szeretsz a legjobban! 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek