Ezúttal fikciós regényt ír Garamvölgyi László

Szerző: Fekő Ádám
2019.12.17. 13:59

Az ORFK egykori szóvivője azt ígéri, a regény közelebb visz a legmodernebb magyar nyomozási technikák megismeréséhez.

Ezúttal fikciós regényt ír Garamvölgyi László

Bár már harmincnyolc könyv van a háta mögött, most először a képzelőerejét is megismerheti az ország Garamvölgyi Lászlónak, az ország talán legismertebb rendőrének: a dandártábornok krimit írt, ráadásul ígérete szerint egy bűnmegelőzési krimit, amiben így meglepő módon nem egy már megtörtént esetben nyomoznak a szereplők. Mondjuk Bérgyilkos Budapesten – Black Jack címből azért ki lehet következtetni, pontosan mire gondol Garamvölgyi a bűnmegelőzési krimi kifejezés alatt.

Az ORFK egykori szóvivőjének könyvéből az ígéret szerint értelmezhető ismereteket is kapunk arról, hogy a leginkább az amerikai sorozatokban látott nyomozási technikák Magyarországon is léteznek, de feltűnik benne a TEK is természetesen.

„Az átlagembernek fogalma sincs arról, hogy modern technológia, amit az amerikai sorozatokban lát, ma már Magyarországon is bevett és mindennapos eszköz

egy-egy ügy felderítésének során, de az is újdonságszámba mehet, hogyan áll össze egy nyomozócsoport” – áll a 2020-ban megjelenő könyv ajánlójában.

FOTÓ: Ne legyen áldozat / Youtube

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek