Tudtad, hogy a Star Wars a jó és Gyurcsányék küzdelméről szól? Az Alapjogokért Központ tudta!

Szerző: Fekő Ádám
2019.12.16. 15:15

A Fidesz egyik kiemelten támogatott civil szervezete most megmutatta, milyen az, amikor fiatal orbánisták megrázzák a poénfát!

Tudtad, hogy a Star Wars a jó és Gyurcsányék küzdelméről szól? Az Alapjogokért Központ tudta!

A Fidesz hátországa tényleg elkezdett nyitni a fiatalok felé, ezért elővettek egy halmozottan trendi, és a különösképpen fiatalos témát, a héten már a kilencedik részét premiereztető Star Warst, és

rávilágítottak követőiknek a Leia hercegnőnek öltözött elemzőjük, Párkányi Eszter segítségével, hogy tulajdonképpen az új trilógia alaptörténete pontosan megegyezik azzal, ami a magyar politikában történik.

Mondom a hasonlóságokat:

+ A jók már régóta legyőzték az elnyomó rezsimet.

+ Az elnyomó rezsim alakot váltott, ezért megint le kell őket győzni.

+ A Star Wars gonoszai intergalaktikus birodalmat akartak, a magyar gonoszok pedig internacionalistát.

+ Darth Vader és a Császár öröksége Kylo Renék képében tér vissza, Gyurcsány Ferenc pedig Dobrev Klárának és Karácsony Gergelynek álcázza magát napjainkban.

+ Mindenhol vannak lázadók: a Star Warsban az egymás támogatását élvező lelkes fiatalok, Magyarországon pedig a kilenc éve kétharmaddal kormányzó párt támogatását élvező Alapjogokért Központ.

Ez utóbbinál fontos kiemelni, hogy az Alapjogokért Központ lázadói nem csak erkölcsi támogatást kapnak a magyar kormánypárttól: az Átlátszó Oktatás adatai szerint 2014-ben 49 millió forintot kaptak a Fidesz pártalapítványtól működési költségekre.

Ezek után mindenki nézze meg a videót, akár egy üveg jó minőségű bor társaságában!

FOTÓ: Alapjogokért Központ / Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek