Már az elején lelőjük a poént: száraz vörösbort vagy egy jó tokaji aszút. De mihez mi illik? Az Azonnali az egyik legnagyobb szabású vidéki borkóstolón, a Pécsi Borozó által szervezett adventi borszalonon kérdezte végig a dél borszakértőit.
Mivel pontosan tudjuk, mennyire stresszes tud lenni az ünnepi menü összerakása, amihez aztán passzoló bort is találni kell, bő egy héttel karácsony előtt levesszük a terhet az olvasók válláról. A december 7-i pécsi adventi borszalonon kérdeztük végig a főleg dél-dunántúli borászokat, borszakértőket arról, hogy szerintük mit érdemes inni karácsonykor: főleg tokaji aszút és szamorodnit, pécsi édes cirfandlit, száraz szekszárdi és villányi vörösöket ajánlottak.
Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!
Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.