+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2019. december 11. szerda, 07:06
Mit ajándékozna Orbánnak és Gyurcsánynak? A jobbikos Jakab Péter erre is válaszol az Azonnali karácsonyi körkérdésében.

Itt az Azonnali nagy karácsonyi körkérdése: magyar közéleti személyiségeket és hírességeket kérdezünk körbe napról napra olyan kérdésekkel, amelyekbe akár némi ideológiai megosztottságot is bele lehet látni, már persze azon túl, hogy az illetőnek milyen a személyisége. A legújabb részben Jakab Pétert, a Jobbik frakcióvezetőjét kérdeztük.

 

+ + +

 

Melyiket favorizálja: a valódi karácsonyfát, vagy a műanyagot? És miért?

 

Valódi karácsonyfát állítunk, a fenyőillatot ugyanis nem pótolhatja semmi. Igyekszünk földlabdával együtt venni, bár ez nem mindig sikerül, a favásárlást ugyanis az utolsó pillanatra hagyjuk, amikor már nagy választék nincs. 

 

Hány éves korban lehet elmondani a gyereknek, hogy ki hozza az ajándékot?

 

Három fiam van, a legkisebb nagycsoportos ovis, neki még nem mondtuk el, a két iskolásnak pedig akkor, amikor elkezdték a sulit. Azt akartuk, hogy inkább tőlünk tudják meg, mint valamelyik osztálytárstól.

 

Melyik a helyes megnevezés: a Mikulás vagy a Télapó?

 

Nem veszünk el a részletekben. A lényeg, hogy örömet hozzon a gyerekeknek. :)

 

Mennyit költ idén karácsonyi ajándékra?

 

Na, ezt a feleségemtől kéne megkérdezni. Nálunk ő szerzi be az ajándékokat, én csak a kitalálásban segítek. Azt tudom, hogy neki mit veszek, de hogy mennyiért, azt nem árulom el. Az ajándék árát nem illik elmondani.

 

Milyen gyakran váltott vissza karácsonyi ajándékot, és mi volt az?

 

Akiktől ajándékot kapok, ismernek annyira, hogy ilyenre még nem kellett sort keríteni. Hál' Istennek, mert nem szeretek boltokba járni.

 

Mi volt a legbénább ajándék eddig, amit kapott?

 

Annyira bénát még nem kaptam, hogy emlékezzek rá. Egyébként is a gesztus a lényeg.

 

Mit venne karácsonyi ajándékként Orbán Viktornak, és mit Gyurcsány Ferencnek?

 

Mindkettőnek egy-egy tízparancsolatot bekeretezve. 

 

Ha van, mi az újévi fogadalma?

 

Nem vagyok az a fogadkozó típus. Nem attól érek el valamit, hogy megfogadom, hanem attól, hogy hiszek benne. A hit pedig nem változik évente.

 

A sorozat többi részét itt olvashatod végig.

 

FOTÓ + MONTÁZS: Bukovics Martin / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Azt viszont még nem tudják, hogy milyen gyakran lesz meghallgatás, és elviszik-e szavazásig a dolgot, de szerintük nem a szankcionálás a lényeg.

Az igazi baj az a főpolgármester szerint, hogy a kormány nem tárgyal Budapesttel a fővárost érintő uniós források elosztásával kapcsolatban.

Székesfehérvár tízezer eurót küld az ausztrál bozóttüzek okozta károk enyhítésére. De adakozik-e a főváros és a többi önkormányzat? Körbekérdeztünk!

Olyasvalakit keresünk, aki tud szerkeszteni és újságot is írni, és ami legalább ennyire fontos: hogy az Azonnalit is jól ismeri.

Utah állam republikánus kormányzójának nem tetszett, hogy az állam kreatív szexuális utalgatások tárgya lett.

Két katalán függetlenségpárti is beült nemrég az EP-be, de a spanyolok kérésére máris eljárás indult, hogy fosszák meg őket mentelmi joguktól.

A Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula szerint ha jelöltjüknek ugyanannyi médiát adnának, mint a többieknek, mi is csodálkoznánk az eredményen.

A hét kérdése

Még mindig nem tudja túltenni magát az ország Győr egykori polgármesterének horvátországi nyaralásán, úgyhogy biztos nem csak a mi fantáziánkat mozgatja Borkai sorsa. Itt a hét kérdése!

Azért ide elnéznénk

Január 20-án, hétfőn este a belvárosi Rába hotelben. Regisztráljatok!

Szakértők beszélik ki a helyzetet január 21-én Budapesten.

Az év legjobb bulija január 22-én szerdán. Reggeltől hajnalig!

Kiállítás Jankovics Marcell ismert és kevésbé ismert műveiből: animációktól Trianon-rajzokig. Február 2-ig a Műcsarnokban.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás