Megtudtuk, mi Kaczyński kedvenc vicce!

Szerző: Bukovics Martin
2019.11.30. 10:51

Annyira jó, hogy nem tudjuk nem megosztani az Azonnali olvasóival.

Megtudtuk, mi Kaczyński kedvenc vicce!

Krzysztof Sobolewski, a lengyel nacionalista-konzervatív kormánypárt, a Jog és Igazságosság (PiS) egyik politikusa és parlamenti képviselője elárulta a főleg jogi és gazdasági témákkal foglalkozó Dziennik Gazeta Prawna napilapnak, mi a párt elnökének, a messze földön hírhedt Jarosław Kaczyński kedvenc vicce.

Annyira jó, hogy muszáj megosztanunk veletek:

Isten magához hívta Donald Trump amerikai elnököt, Vlagyimir Putyin orosz elnököt és Jarosław Kaczyńskit, Lengyelország tényleges vezetőjét, hogy közölje velük: hamarosan bekövetkezik a világvége, ezért arra kéri őket, mondják ezt el a népüknek is.

Donald Trump ezért az amerikaiaknak azt mondja, két híre van a számukra. Egy jó, és egy rossz. A jó az, hogy Isten létezik, a rossz pedig az, hogy fél év múlva vége a világnak. Úgyhogy imádkozzunk mindannyian, kéri Trump a ledöbbent amerikaiaktól.

Vlagyimir Putyin azzal áll az oroszok elé, hogy két rossz híre van a számukra: Isten létezik, és fél év múlva itt a világvége.

De mit mond Jarosław Kaczyński a lengyeleknek?

Hogy neki most két örömhírt kell közölnie Lengyelország népével: Isten bizony létezik, és a PiS a világ végéig kormányozni fog.

Az Azonnalin rengeteget foglalkozunk közép-európai témákkal, így Lengyelországgal is. Nézz körül, miket írunk!

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek