Kórház vagy stadion? Az új Puskás Aréna előtt kérdeztük a szurkolókat!

2019.11.15. 21:15

Közpénzköltés terén évek óta a kórházak vs stadionok tengely határozza meg a közbeszédet, úgyhogy a Puskás Aréna avatómeccse előtt arról kérdeztük a közönséget: szerintük tényleg stadionokra kell-e költeni a pénzt. Lehet-e egyensúly az egészségügy és a foci között, és mikor fogja a magyar válogatott kiérdemelni az új arénát? Videó!

Mit szólnak a Puskás Aréna avatómeccsére érkező szurkolók a nagy kórház vs stadion kérdéshez? Érdemes-e ennyi stadiont építeni, vagy másra is lehetne költeni a pénzt? Többet sportolnak-e, és így egészségesebbek lesznek-e attól, hogy stadionban meccset néznek, vagy tényleg inkább az egészségügyre kéne költeni? 

Ezt meg kellett építeni, a többit nem

– többen is ezen a véleményen voltak, de olyan drukkerrel is találkoztunk, aki minden egyes stadionnak örül. Volt, aki szerint a stadionok legalább túlélnek minket, és olyan is, aki szerint ki kéne érdemelnie a válogatottnak az új arénát, amúgy meg focizzon egy stadionban a Fradi és az Újpest!

A foci, a stadionok, a kórházak és az egészség nagy összefüggéseinek megértéséhez nézd meg a teljes videót!

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek