A Brexit Párt jelöltje azt hiszi, egy másik galaxisból érkezett

Szerző: Fekő Ádám
2019.11.08. 11:26

A pártnak nem tűnt fel, hogy Jill Hughes lelkesen terjeszti azokat az elméleteit, amelyek szerint már nagyon rég dolgoznak együtt földönkívüliek a világ kormányaival.

A Brexit Párt jelöltje azt hiszi, egy másik galaxisból érkezett

A tavalyi EP-választáson óriásit robbantó Brexit Párt is készül a decemberi előrehozott választásokra az Egyesült Királyságban, de nagyon úgy tűnik, hogy az emberállományuk annyira nem erős: Nigel Farage pártjának egyik jelöltje, Jill Hughes például visszalépni kényszerült, miután széles körben kiderült róla, hogy szerinte ő egy másik csillagrendszerből, a Szíriuszból érkezett, de nem egyedüliként, ugyanis a világ kormányai jelenleg is együttműködnek földönkívüliekkel – írja a New European.

Ha ez még nem lenne elég, Hughes hisz a tündékben, tündérekben, sellőkben, egyszarvúakban és mindenben, ami egy másik világból érkezhetett, a reinkarnációban pedig annyira benne van, hogy azt is tudni véli, a lova egy másik lóban született újjá.

Batley and Spen egykori jelöltje friss arc lett volna a politikában, hiszen még a brexitről szóló népszavazásban sem vett részt semmilyen szinten, és csak 2017-ben jött rá, hogy ő azért van itt a Földön, hogy tudatosságra nevelje az embereket. 

Hughes mögött komoly irodalmi teljesítmény is áll, hiszen könyvében írta le az elméletét az „ET-kről”, akik már régóta együttműködnek a világ kormányaival, a bemutatkozásában pedig az Egyesült Királyság egyik írofejedelmeként hivatkozik magára úgy, hogy tulajdonképpen eddig senki nem tudta, ki ez a nő.

A választásra készülő Brexit Párt egyelőre nem kommentálta a dolgot.

FOTÓ: Brexit Párt

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek