Magyarországon dedikál Pablo Escobar felesége

Szerző: Fekő Ádám
2019.11.05. 14:52

Victoria Eugenia Henao azzal vásárolhatta ki az életét, ha nevet változtat és soha nem megy vissza a Kolumbiába. Most ő is elmeséli a történetét.

Magyarországon dedikál Pablo Escobar felesége

Talán nem annyira meglepő módon Pablo Escobar felesége is úgy döntött, leveszi a részét a Narcos miatt elképesztő ismertségre és kétes értékű népszerűségre is szert tett drogbáró exférjéről, és 25 év hallgatás után végül ő is megírta a történetét. A Mrs. Escobar – Életem Pablóval című könyv december elején jelenik meg Magyarországon, de ami még érdekesebb, hogy az egykori Escobarné a megjelenéssel együtt Magyarországra látogat. 

A sorozatban csak Tataként emlegetett Victoria Eugenia Henao 15 évesen ment hozzá az akkor 26 éves Escobarhoz, hogy aztán a hihetelten luxus után 33 évesen egész Kolumbiából el kelljen menekülnie férje halála után két gyerekükkel, miután kilenc évig kellett menekülniük a hatóságok és a rivális kartellek emberei elől.

Henao végül a szintén sorozatot kapott Cali kartelltől vásárolta ki ő és a gyerekei életét azzal, hogy a teljes vagyonát átadta, nevet változtatott és soha többé nem ment vissza az országba, úgyhogy végül Argentínában telepedett le.

Henao az ígéret szerint kíméletlen őszinteséggel beszél Escobarról, és azokat az éveket is bemutatja, amikor a drogbáró nélkül szinte senkiként kellett új életet kezdenie, de ami a legérdekesebb, hogy a legnagyobb rajongók találkozhatnak is vele, ugyanis decemberben Budapesten és Debrecenben is lesz dedikálása.

Jön, jön, jön: az Azonnali interjúja Victoria Eugenia Henaoval! Nézzetek vissza az Azonnalira a következő napokban!

FOTÓ: Ulpius-ház

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek