+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. november 5. kedd, 14:52
Victoria Eugenia Henao azzal vásárolhatta ki az életét, ha nevet változtat és soha nem megy vissza a Kolumbiába. Most ő is elmeséli a történetét.

Talán nem annyira meglepő módon Pablo Escobar felesége is úgy döntött, leveszi a részét a Narcos miatt elképesztő ismertségre és kétes értékű népszerűségre is szert tett drogbáró exférjéről, és 25 év hallgatás után végül ő is megírta a történetét. A Mrs. Escobar – Életem Pablóval című könyv december elején jelenik meg Magyarországon, de ami még érdekesebb, hogy az egykori Escobarné a megjelenéssel együtt Magyarországra látogat. 

 

A sorozatban csak Tataként emlegetett Victoria Eugenia Henao 15 évesen ment hozzá az akkor 26 éves Escobarhoz, hogy aztán a hihetelten luxus után 33 évesen egész Kolumbiából el kelljen menekülnie férje halála után két gyerekükkel, miután kilenc évig kellett menekülniük a hatóságok és a rivális kartellek emberei elől.

 

Henao végül a szintén sorozatot kapott Cali kartelltől vásárolta ki ő és a gyerekei életét azzal, hogy a teljes vagyonát átadta, nevet változtatott és soha többé nem ment vissza az országba, úgyhogy végül Argentínában telepedett le.

 

Henao az ígéret szerint kíméletlen őszinteséggel beszél Escobarról, és azokat az éveket is bemutatja, amikor a drogbáró nélkül szinte senkiként kellett új életet kezdenie, de ami a legérdekesebb, hogy a legnagyobb rajongók találkozhatnak is vele, ugyanis decemberben Budapesten és Debrecenben is lesz dedikálása.

 

Jön, jön, jön: az Azonnali interjúja Victoria Eugenia Henaoval! Nézzetek vissza az Azonnalira a következő napokban!

 

FOTÓ: Ulpius-ház

 

Van még itt cikk a témában:
comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Lesz-e hatással a Párbeszéd és az LMP közeledésére, hogy a DK éppen nagyban gyengíti az MSZP-t? Kik fognak tárgyalni minderről? Megkérdeztük!

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

Olyan embert választottak a jobbikosok pártalapítványuk kuratóriumának élére,
akinek a neve máltai offshore iratokban merült fel.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

A francia új hullám mestere napjainkban is töretlenül alkot. Február 23-án a Film/Szocializmus című munkáját megtekinthetitek a Patyolatban.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás