+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2019. november 3. vasárnap, 20:59
Hiába hozták vissza a klasszikus Terminator-filmek főszereplőit, eddig kevesebb pénzt hozott a franchise legújabb darabja a bemutatását követő hétvégén, mint várták.

Bár legalább több mint 180 millió dolláros büdzséből készülhetett, mindössze 29 millió dollárnyi bevételt hozott az első hétvégén az amerikai mozikban a Terminator-franchise új darabja, a Sötét végzet – írja a Business Insider

 

Ez nem túl jó nyitás ahhoz képest, hogy minimum 30-40 millió dollár közötti összeget vártak tőle a filmiparban.

 

A bevétel gyakorlatilag megfelel a sorozat előző darabjának, a bukásnak számító Genisysnek az eredményével, amely a bemutatását követő hétvégén mindössze 27 millió dollárt hozott Amerikában. Világszerte egyébként 102 millió dollár körüli bevétele van eddig a Sötét végzetnek, míg a Genisysnek összesen 440 millió dollárja lett.


Úgy tűnik, a Terminator-franchise annak ellenére sem népszerű, hogy – természetesen Arnold Schwarzenegger mellett – visszahozták az első két rész női főszereplőjét, Linda Hamiltont, a film producere pedig az első két filmet rendező James Cameron volt.

 

Érdekesség, hogy míg a Sötét végzetet gyártó Skydance és Paramount cégek kevésbé lehetnek boldogok, addig a Jokert gyártó Warner Bros. örülhet, ugyanis utóbbi film, amit még október elején mutattak be, eddig világszerte 934 millió dollárt hozott.

 

Az új Terminator-filmről itt olvashatjátok Fekő Ádám kritikáját az Azonnalin.

 

FOTÓ: Fórum Hungary

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A jelenleg EP-képviselőként tevékenykedő Mihai Tudose már tudni véli azt, amit sokan nem.

Tovább szolgálhatnád derék fejdelmed / Ha nem tsaltak volna így tőrbe tégedet!

Az EP-mandátuma után a Fideszt is maga mögött hagyja a szexbotrányba keveredő Szájer.

Kávébab, kávéfőzők formában, kefék, filterek és tamperek: ebben a szegedi webshopban van minden, amire egy kávéőrültnek szüksége lehet.

Szerinte az a nemzet szégyene: több karakterben foglalkoztak egy rapperrel, mint azzal, ahogy átadott Orbánnal egy villamosvezetéket.

A német szélsőjobboldali párt tavasz óta nem találja a megfelelő stratégiát a koronavírus kapcsán. Ez a népszerűségén is meglátszik.

Jaroslav Haščák őrizetbe vételével Szlovákia legnagyobb, kilenc éve húzódó korrupciós botrányában is áttörés jöhet.

A hét kérdése

Tud-e jönni a Jézuska, ha marad az este nyolcas kijárási tilalom? Hogyan korlátozzuk a szilveszteri bulikat? Dönts te, mielőtt a kormány döntene!

Azért ide elnéznénk

Mi is, képzelheted. Gyere az Azonnali olvasói Facebook-csoportjába kibeszélni mindent!

December 16-án délután 4-től, szigorúan online, regisztrálni is kell hozzá. Érdemes.

Ezt is szerettétek

Leginkább úgy, hogy nem veszel semmit. A karácsonyi vásárlási láz beindulása előtt környezetvédelmi szakemberekkel jártunk utána, hogy lehetünk zöldebbek.

Milyen volt a jugoszláv néphadsereg katonájaként megélni a boszniai háború kitörését; miért éppen úgy születetett meg a béke, ahogy?

Magyarország első szociális söréhez hírességek sora adja a nevét. Hogyan lehetsz szuperhős a sörivással? Miért áll bele a csapatuk megosztó témák támogatásába is? Podcast!

A Helyzet vendége Eric Weaver, a Debreceni Egyetem docense, akivel megbeszéltük, mit hozhat Magyarországnak, ha Joe Biden az USA elnöke.

Ahogy nő a koronavírus-fertőzöttek száma, úgy gyűjtenek egyre többen közvetlen tapasztalatot a járványügyi intézkedésekről. Ez alól az Azonnali szerkesztősége sem volt kivétel. Podcast!

Sem Kirgizisztán, sem Bolívia nincs a világpolitikai érdeklődés középpontjában, pedig az utóbbi hetekben mindkét országban sorsfordító változások történtek. Ezekről szól az e heti Helyzet!

Léteznek-e valóban Fidesz-árvák, akiket meg tudnak szólítani? Hogy állnak az ellenzéki összefogáshoz? Hallgasd meg, hogy mit mondott erről Pálinkás József és Ábrahám Júlia! Podcast.

Twitter megosztás Google+ megosztás