Oké-e, hogy itt van már megint Putyin Budapesten?

2019.10.30. 17:18

Energetikai kérdésekről jött tárgyalni az orosz elnök Orbán Viktorral, legalábbis papíron. De jó-e, hogy ennyit jár Putyin Budapesten? Megkérdeztük a budapestieket!

Szerdán megejtette szokásossá vált éves budapesti látogatását Vlagyimir Putyin, a hivatalos tájékoztatás szerint most azért jött, hogy energetikai kérdésekről tárgyaljon Orbán Viktorral. Az orbáni vezetés egyik példaképének tartott orosz elnök érkezését heves ellenzéki tiltakozások kísérték, de az embereket inkább a fővárosi tömegközlekedésnek a delegáció miatti helyenkénti összeomlása, és lényegében a fél belváros lezárása foglalkoztatta.

Mi ezért az ilyenkor szokásos járókelőkön túl taxist, rakodó munkásokat és irodai dolgozókat is megkérdeztünk, mit szólnak ahhoz, hogy már megint Budapestre jött Putyin.

Eleve, jó-e, hogy ennyit jár ide? Jóban kell-e lennie vele Orbánnak? Mit hozhat ez az országnak? Ezt mind megkérdeztük, nézzétek!

CÍMLAPFOTÓ: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Győri Boldizsár
Győri Boldizsár az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek