Nemcsak az Adrián hajókázott tavaly Borkai Zsolt

Szerző: Pintér Bence
2019.10.21. 11:49

A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

Nemcsak az Adrián hajókázott tavaly Borkai Zsolt

Ahogy reggeli publicisztikámban említettem: fura helyzeteket hozhat, hogy bár erkölcsileg saját egykori pártja, a Fidesz szerint is megbukott, Győr polgármestereként tovább tevékenykedik a szexbotrány miatt világhíressé váló győri polgármester, Borkai Zsolt.

A fura helyzetre nem is mutathatunk jobb példát annál a fotónál, amit olvasónktól kaptunk:

a gyerekeknek szóló győri fesztivál, a Győrkőcfesztivál tavalyi meghívóján ugyanis röpke két hónappal az adriai hajókázós orgia után hajóskapitányként tűnt fel a polgármester, aki egyébként a rendezvény fővédnöke:

NEM PHOTOSHOP.

A meghívó hátulján egyébként maga a polgármester hívja a rendkívül népszerű rendezvényre a gyerekeket. Meghívóját így kezdi: „Már napok óta »hullámzik a város«”:

VAJON JÖVŐRE IS A POLGÁRMESTER HÍVJA MAJD MEG A GYEREKEKET A VÁROSBA?

Persze ezt is meg lehet oldani úgy, hogy jövőre ne hajón (vagy repülőn) legyen látható a polgármester, ne is ő legyen a fővédnök, hanem valamelyik alpolgármester, és ő hívja meg a gyerekeket, mindenesetre a tavalyi meghívónak mára egészen más lett a fénytörése.

FOTÓ: Olvasónktól / Azonnali

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek