Németh Szilárd olyanért küldené Bangónét orvoshoz, amit a Fidesz is csinál

2019.10.18. 14:57

A honvédelmi államtitkár szerint a szocialista Bangóné úgy viselkedik, mint aki megőrült. Mindezt azért, mert az ellenzék új választást akar Csepelen, miközben a Fidesz is több helyen számoltatja újra az eredményeket.

Németh Szilárd olyanért küldené Bangónét orvoshoz, amit a Fidesz is csinál

„Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét. Most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására. Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása” – így fakadt ki a fideszes Németh Szilárd honvédelmi államtitkár Facebook-oldalán amiatt, hogy mint az Azonnali megírta, a csepeli ellenzék szerint náluk elcsalták a választást, ezért új szavazást követelnek.

Németh Szilárd – aki egyben a helyi választókerület elnöke is –  szerint a szocialista politikus

„mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint – aki a hatalomvágytól vezérelve –  megőrült. Üldözési mániában szenved.”

A fideszes képviselő arra is kitért: Bangóné Borbély Ildikó a Tóth Ilona Egészségyügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. „A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!”

Bár Némethnek nem tetszik, hogy az ellenzék nem fogadja el az eredményt, a Fidesz sem mindenhol hagyta annyiban a kérdést. Például a Magyar Nemzet szerint Jászberényben újraszámoltatnak, hiszen mindössze tizennégy szavazattal nyert a kormánypárti jelölt ellen egy egyesületi színekben induló politikus. 

Egyébként nem Csepel az egyetlen kerület, ahol megtámadták a választás eredményét, az első kerületben a Fidesz tett így, míg a kilencedik kerületben a Munkáspárt, míg lesz újraszámolás a nyolcadik kerületben, illetve Kőbányán is.

FOTÓ: Németh Szilárd / Facebook, Bangóné Borbély Ildikó / Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek