+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2019. október 18. péntek, 14:57
A honvédelmi államtitkár szerint a szocialista Bangóné úgy viselkedik, mint aki megőrült. Mindezt azért, mert az ellenzék új választást akar Csepelen, miközben a Fidesz is több helyen számoltatja újra az eredményeket.

„Bangóné, a hivatásos patkányozó nem bírja elviselni a csepeli választók döntését, Borbély Lénárd és a Fidesz győzelmét. Most a baloldali többségű Fővárosi Választási Bizottságot akarja felhasználni a csepeli választási eredmény meghamisítására. Ez a demokrácia teljes lábbal tiprása” – így fakadt ki a fideszes Németh Szilárd honvédelmi államtitkár Facebook-oldalán amiatt, hogy mint az Azonnali megírta, a csepeli ellenzék szerint náluk elcsalták a választást, ezért új szavazást követelnek.

 

Németh Szilárd – aki egyben a helyi választókerület elnöke is –  szerint a szocialista politikus

 

„mindenfélét összehazudozik, alaptalanul vádaskodik, a tőle megszokott módon üvöltözik. Úgy viselkedik, mint – aki a hatalomvágytól vezérelve –  megőrült. Üldözési mániában szenved.”

 

A fideszes képviselő arra is kitért: Bangóné Borbély Ildikó a Tóth Ilona Egészségyügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. „A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!”

 

Bár Némethnek nem tetszik, hogy az ellenzék nem fogadja el az eredményt, a Fidesz sem mindenhol hagyta annyiban a kérdést. Például a Magyar Nemzet szerint Jászberényben újraszámoltatnak, hiszen mindössze tizennégy szavazattal nyert a kormánypárti jelölt ellen egy egyesületi színekben induló politikus. 

 

Egyébként nem Csepel az egyetlen kerület, ahol megtámadták a választás eredményét, az első kerületben a Fidesz tett így, míg a kilencedik kerületben a Munkáspárt, míg lesz újraszámolás a nyolcadik kerületben, illetve Kőbányán is.

 

FOTÓ: Németh Szilárd / Facebook, Bangóné Borbély Ildikó / Facebook

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

És mit kéne csinálniuk Orbánéknak, hogy teljes joggal visszavegyék őket? Videó!

​A román miniszterelnök ennél egyértelműbben nem is távolodhatott volna el névrokonától, tapsot kapott ezért az EPP zágrábi kongresszusán.

Egy új tanulmány szerint az elektromágneses mezőknek kitett méhek lassabban tanulnak és agresszívebbek is saját fajtársaikkal szemben.

A színész tökéletesíteni akarta a hörgését egy csatajelenethez, így aztán nem restellte egy profi metálénekes segítségét kérni.

Persze ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen ebbe a cseh kormánynak is bele kéne mennie a dologba. A belügyminiszter pedig nem tűnik túl nyitottnak.

A Néppárt új elnöke harcolna az illiberális tendenciák ellen, és szeretné, ha január végéig döntés lenne a Fideszről a pártcsaládban.

A hét kérdése

Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Kinek kell Paks2? Akadályozza-e az áttérést a megújulókra? Lehet-e gazdaságos? Létezik-e ellátásbiztonság atomenergia nélkül? November 22-én.

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás