Mit szólnak hozzá a győriek, hogy még a szexbotránya után is nyert Borkai?

2019.10.15. 08:30

Mit szólnak a szex- és korrupciós botrányba keveredett győri polgármester újrázáshoz a győriek? Lecserélnék más fideszesre? Körbekérdeztünk Győrben.

Győrben vasárnap nagyon szűk, hatszáz szavazatos többséggel újraválasztották a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt fideszes polgármestert, és bár szoros volt a verseny, a közgyűlésben is komoly fideszes többség lesz. Múlt héten egyszer már körbekérdeztünk a nyugat-maygarországi városban a polgármester viselt dolgairól, aki ellen még tüntetés is volt szombaton, most pedig

arra voltunk kíváncsiak, hogy mit szólnak az eredményhez a győriek. Örülnek-e a polgármester győzelmének, netán szégyennek tartják-e azt?

Arra is rákérdeztünk, hogy le kell-e mondania most a polgármesternek, és az is érdekelt minket, hogy a Borkain felháborodók kiegyeznének-e egy olyan új, fideszes jelölttel, akiről nincsenek a neten szexvideók. 

Főleg azért érdekes ez, mert friss sajtóértesülések szerint

akár már a napokban is kizárhatják vagy kiléptethetik a Fideszből Borkait.

Nézzétek meg, mint mond Győr Borkairól a választás másnapján!

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek