Találtunk egy fideszes oldalt, ami a Fidesz dicsérete helyett az ellenzéki győzelmekről ír!

Szerző: Bukovics Martin
2019.10.14. 18:48

Még hogy a fideszes médiából nem tudni meg a fontos dolgokat!

Találtunk egy fideszes oldalt, ami a Fidesz dicsérete helyett az ellenzéki győzelmekről ír!

Itt az Azonnalinál csak ma figyeltünk fel a már a médiahatóság által is furcsa módon bevédett Mindenszo.hu-ra, miután népszavazást akarnak arról, hogy a liberális Budapest helyett a konzervatív Debrecen legyen Magyarország fővárosa. Ez a Mindenszo.hu egy olyan oldal, ami egyértelműen arra apellál, hogy a tartalmai a közösségi médiában terjedjenek, ezért kifejezetten érzelmes címeket adnak, cikket hozzá lényegében nem írnak, csak nagyon rövidet, az pedig rendesen meg van tömve Google-reklámokkal.

Mindez azért érdekes, mert vasárnap este ők voltak lényegében az egyetlenek a kormányközeli lapok közül, akik nem a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési listákon aratott óriási győzelmeit hangsúlyozták. Nem, ez az oldal október 13-án, az önkormányzati választás napján gyakorlatilag csak az ellenzék által elhódított nagyvárosokkal és fővárosi kerületekkel foglalkozott, és nem is akárhogy!

Mutatjuk az oldal legjobb címeit az ellenzék győzelmeiről!

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek