Borkai kedden kiléphet a Fideszből, pletykálja a Magyar Nemzet

Szerző: Petróczi Rafael
2019.10.14. 19:37

A kormányközeli Magyar Nemzet úgy értesült, a szexbotrányba keveredett, és vasárnap ennek ellenére is újraválasztott győri polgármester kedden kiléphet a Fideszből.

Borkai kedden kiléphet a Fideszből, pletykálja a Magyar Nemzet

„A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert. A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.”

Ez a rövid hír jelent meg a kormányközeli Magyar Nemzetben. A hír nem annyira meglepő, már

az Azonnali is hallott olyan pletykákat, hogy a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolttól annak ellenére is megszabadulna a Fidesz, hogy az vasárnap ismételten megszerezte Győrben a polgármesteri címet.

(Azt, hogy mi a helyzet jelenleg Győrben az önkormányzati választás után, itt írtuk le.) Kérdés, hogy amennyiben Borkai valóban bejelenti holnap a kilépését, egyúttal le is mond-e a polgármesteri címéről, hogy időközi polgármesterválasztást lehessen kiírni.

Szerinted mi fog történni? Szavazz!

NYITÓKÉP:  Borkai Zsolt / Facebook

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Cikkek a témában

Van még itt cikk a témában

Kommentek