Ki áll a Borkait lejárató névtelen blog mögött?

2019.10.08. 11:20

Egy ország gondolkodik azon lassan egy hete, hogy ki szivárogtatja ki azokat a videókat, amiken a győri fideszes elit Fekete Pákóra és Kis Grófóra élvezkedik egy adriai jachton. Szerinted? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Ki áll a Borkait lejárató névtelen blog mögött?

Ez itt az Azonnali hét kérdése rovata, ahol minden héten felteszünk egy friss, aktuális kérdést mindenféle vicces és komoly válaszokkal!

Két héttel ezelőtt még senki se gondolta volna, hogy pont Győrben lesz a legizgalmasabb az idei önkormányzati választás, a nyugat-dunántúli Audi-várost ugyanis magabiztosan nyeri a fideszes Borkai Zsolt 2006 óta. Csakhogy közben felbukkant egy névtelen blog: a szerző állítása szerint aktívan működött közre a győri fideszes elit piszkos ügyeiben, ám nem hagyták kiszállni, ezért tereget most ki Borkairól.

Eddig egy adriai jachton rögzített képek és videók jöttek ki a keze alól – és következményei egyelőre nem annyira a kormányoldalon (Borkai ugyanis nem lép vissza a polgármesterjelöltségtől), hanem a győri ellenzéki oldalon lettek. A helyi Jobbik ugyanis – igaz, állítólag nem a Borkai-videó miatt, hanem trollkodásból, már hónapokkal korábban eltervezve – kilépett az ellenzéki összefogásból, borítva azt. Szerintük egyébként a Borkairól szóló pikáns anyagokat megosztó blog „a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyag”. A győri ellenzék eközben állítja: semmi köze az egészhez, és már maga a vád is nevetséges.

De akkor mégis ki áll az egész mögött?

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek