Itt a bárhol bevethető univerzális kamujelölt!

Szerző: Bukovics Martin
2019.09.05. 17:50

Alaposan megszórták az egyik budapesti kerület postaládáit egy időtálló megfogalmazású kampányszórólappal: nemhogy konkrétum nincs benne, még az sem, hogy egyáltalán hol indul a polgármesterjelölt.

Itt a bárhol bevethető univerzális kamujelölt!
Vajon kitalálja bárki is, hogy melyik fővárosi kerületben akar polgármester lenni Suda Dezső?

És azt, hogy konkrétan mit akar csinálni, ha a választók esetleg megszavazzák? Mutatjuk a szórólapját, amivel az egyik budapesti kerület postaládáit nemrég alaposan megszórták:

A szórólap azért nagyon praktikus, mert a polgármesterjelölti program annyira univerzális, hogy bármilyen településen megállja a helyét. Így az bárhol, bármikor újra bevethető a jövőben.

Az Azonnali rendes lap, ezért elárulja, hogy a megtiszteltetésben a józsefvárosiaknak van részük, ráadásul nem is először. Suda 2014-ben a Schmuck Andor-párt polgármesterjelöltje volt, mindössze 25 voksot kapott, ezzel utolsó lett. Suda egyébként a VII. kerületben lakik, és az egyik szervezője volt a 2018-as országgyűlési választáson az Iránytű nevű kamupártnak, amelynek színeiben akkor országgyűlésiképviselő-jelöltnek is indult, és kemény 33 szavazatot kapva újfent az utolsó helyre futott be a budapesti 6. számú választókörzetben.

Józsefvárosban a kerületet a 2018-as időközi polgármester-választás óta irányító fideszes Sára Botond küzd meg az ellenzék közös polgármesterjelöltjével, a jelöltség előtt újságíróként dolgozó Pikó Andrással. Az már biztosra mondható, hogy vitára kettejük között nem fog sor kerülni, szerdán ugyanis az éppen a kerületet egy kampánysétán járó Pikóék szembetalálkoztak Sára Botonddal a Nagyfuvaros utcában, ahol a fideszes jelölt a standja előtt elmondta, hogy nem látja értelmét a vitának.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek