Mégiscsak épít árnyékolót Ferencváros a „gyereksütő” csúszda fölé

Szerző: Hutter Marianna
2019.08.06. 10:45

„Tönkreteszik a gyereksütőt” - így sajnálkozott a Kétfarkú Kutya Párt, miután a ferencvárosi önkormányzatnak pont ahhoz a csúszdához jutott eszébe árnyékolót építeni, amin a viccpárt nemrég tojást is tudott sütni, mert annyira felforrósodott.

Mégiscsak épít árnyékolót Ferencváros a „gyereksütő” csúszda fölé

Úgy tűnik, már nem lehet sokáig tojást sütni azon a ferencvárosi csúszdán, ami arról híresült el, hogy a Kétfarkú Kutya Párt rántottát készített rajta, annyira felforrósodott a nyári hőségben. A viccpárt közösségi oldalán azt írta:

„Elkezdte építeni az önkori az árnyékolót a gyereksütő fölé. Tönkreteszik!”

Az ügy előzménye, hogy a kétfarkúak még júliusban készítettek videót arról, hogyan sütik a tojást a felforrósodott csúszdán, és egy feliratot is elhelyeztek mellette, amelyen „közösségi gyereksütőnek” nevezik el a csúszdát, és azzal viccelődnek: egyszerre egy, legfeljebb 40 kilós gyermeket lehet elkészíteni rajta.

Anno erre úgy reagált Baranyi Krisztina független, de a kétfarkúak és az LMP támogatta polgármesterjelölt, egyben ferencvárosi önkormányzati képviselő, hogy ő már 2016 márciusában javasolta, hogy szereljenek fel napvitorlákat ezen a játszótéren, mert nincs árnyék. Ezt ugyanakkor állítása szerint Ferencváros önkormányzati képviselői közül senki sem támogatta.

Nemrég egyébként az Azonnali is járt Ferencvárosban, hogy megtudjuk, a lakosok inkább Baranyi Krisztinát vagy éppen a momentumos, szocialisták, DK és Jobbik preferálta Jancsó Andreát látnák-e szívesebben összellenzéki polgármesterként, hiszen ezt előválasztással tervezik eldönteni politikusok. Hogy egyáltalán felismerték-e a lakosok a jelölteket, az kiderül az Azonnali videójából!

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek