Berki Krisztián egy valóságshow miatt csinálta a főpolgármester-jelölti trollkodást

Szerző: Fekő Ádám
2019.08.01. 09:09

A fél magyar sajtót körbe tudta haknizni az izomceleb úgy, hogy még Tarlós Istvánnak is foglalkoznia kellett vele.

Berki Krisztián egy valóságshow miatt csinálta a főpolgármester-jelölti trollkodást

Napok óta a fejét fogja az ország a sajtót a kelleténél kicsit komolyabban vevő része, amiért a hivatásos izomceleb, Berki Krisztián bejelentette, ő is elindul a budapesti főpolgármesteri pozícióért. Berki többször is járt az ATV-ben, az egyik interjúról teátrálisan ki is vonult, de a csúcsot természetesen a TV2 jelentette, ahol a műsorban nem csak Berki volt jelen, hanem a közpénzmédia bárhol bevethető fenegyereke, Jeszenszky Zsolt is elmagyarázta, hogy milyen faszagyerek ez a Berki Krisztián, és óriási figura.

Berki híre egészen a jelenlegi főpolgármesterig, Tarlós Istvánig is eljutott, bár ő bevallottan azt hitte, hogy a tornászként olimpiai bajnokká vált Berki Krisztiánról van szó, nem a leginkább realitykben feltűnt kollégájáról. 

Azon lehet vitázni, hogy ki lett beavatva, és ki nem, de mostanra egyértelmű lett:

Berki Krisztián ezzel az akcióval az újabb valóságshow-jának szerzett elképesztő mennyiségű ingyenreklámot, ugyanis a már utcán lévő plakátok alapján a Sláger TV-n új műsor indul, aminek Az üBERKIrály lesz a címe, ilyen szójátékosan.

Arra csak tippelni lehet, ki tudta jól Berki kampányának elsődleges terjesztői közül, hogy miben vesz épp részt: a leginkább mulatósban utazó Sláger TV a Tematic Media Group csatornája, mellette csak az ország kedvenc vadászós tévéje, a Fishing and Hunting, illetve a Sláger FM és a Méz FM tartozik hozzájuk. Bár nagyon látványos kapcsolódási pontjuk nincs a TV2-vel, a csatorna celebjei közül már nem először vettek kölcsön egyet esti műsorozni, ugyanis előtte az énekes Emilióval is készült hasonló. A jó kormánypárti kapcsolatokat amúgy is jelzi, hogy a csoport partnerei között megtalálható az Origo Media Group is.

Az biztos, hogy Berki Krisztián sikeresen haknizta végig az országot úgy, hogy a szokásos reggeli műsorok és celebmagazinok helyett Rónai Egon kérdezte őt komoly tekintettel az ATV-n futó Egyenes beszédben, miközben alkalmat adott Jeszenszky Zsoltnak is, hogy elmondja, semmivel sem komolytalanabb jelölt, mint a többi ellenzéki.

A valóságshow a plakát ígérete szerint minden hétköznap fut majd, bár az egyelőre nincs ott, hogy mikortól.

FRISSÍTÉS (19:04): Felhívtuk Berkit, aki azt tagadta, hogy köze lenne a tévéműsorának a politikai ambícióihoz, de azt azért megszellőztette, hogy ősszel betekintést nyerhetünk majd a kampány kulisszatitkaiba is. Itt olvashatod az interjút!

FOTÓ: Facebook

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek