+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Tóth Eszter
2019. július 31. szerda, 16:04
A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

„A végletekig felháborít, amikor gyermektelen párokat látok Disney Worldben!” – írta egy dühös anyuka, aki legszívesebben kitiltaná a gyermektelen fiatalokat onnan. A hónapokkal korábbi Facebook-posztja most kezdett hirtelen terjedni a közösségi médiában.

 

Elmondása szerint akkor telt be nála a pohár, amikor hároméves fiával órákat kellett volna sorbaállnia egy Mickey egeres perecért, a sor elején vásárló nőnek ráadásul szerinte túl rövid nadrágja volt.

 

A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

 

A nő a gyermektelenek kitiltása mellett azt is követelte, hogy az anyukák egyből a sorok elejére kerülhessenek. 


Bár állítása szerint Disney Land a gyerekeknek lett kitalálva, a gyakorlatban rengeteg olyan felnőtt számára áll nyitva, akik lélekben fiataloknak érzik magukat. A Morning Consult 2018-as felmérése szerint

 

a gyermektelen 25-40 év közöttiek legalább hetvenöt, míg a gyermekeseknek hetvennyolc százaléka tervezi, hogy idén is meglátogatja az élményparkot.

 

Az idősebb korosztály körében ez az arány csak ötvennyolc százalék.  

 

A dühös édesanya véleményére a Twitter felhasználói cáfoltak rá. Sokan elmondták, hogy bár vannak gyermekeik, ők is szívesen visszatérnének Disney Landbe nélkülük is, az élményparkok ugyanis mindenkinek szólnak – derül ki az Independent cikkéből.

 

Az reklamációt olvasva már az is kérdéses, hogy a felháborodott szülő kizárólag a gyermekek komfortérzetét szeretné-e megvédeni, mivel a kirohanás ezekkel a sorokkal zárul: „Rohadtul utálom a gyermektelen nőket, akikben még ég a szenvedély!”

 

FOTÓ: Pxhere

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Trianon következménye a vízfejűség és az együttélés kultúrájának elvesztése is, azt pedig el kell felejteni, hogy „mindent vissza”. Videó.

Eddig a nyilvánosság előtt nem ismert momentumosok jelentkeztek Fekete-Győr András helyére, de még nagyobb a verseny az elnökségi helyekért.

Hamarosan nyithatnak a fürdők, múzeumok, színházak, és ha minden jól megy, két hét múlva már személyesen is kérdezhetnek az újságírók kormányinfón. A részletek!

Ezt azután mondta nekünk, hogy erdélyi magyar extremizmusról és az erőszak veszélyéről értekezett hosszasan.

Ungváry Krisztián segédletétől kezdve az Ismerős arcokén át a legkülönfélébb módon várhatunk megemlékezést. Mutatjuk, mit!

A filmcsatornák hétvégi délutánjainak egyik legstabilabb szereplője szinte semmit nem vesztett minőségéből.

A svéd fővirológus bírálta országa járványügyi kezelését, noha maga találta ki a különutat. Most elismerte: túl sokakat vesztettek el.

A hét kérdése

Egy etnikailag sokszínűbb Nagy-Magyarországban a politikai térkép is egészen más lenne, mint most. Hogy mennyire, arról csináltunk egy szavazást!

Azért ide elnéznénk

Még ha online is, de június 5. és 6. között a Rosalia borfesztivál keretében lesznek élő interjúk borászokkal, művészekkel és a gasztronómia képviselőivel.

Saját kézzel lehet levendulát szedni a kevélyhelyi levendulamezőn. Aki kipróbálná, június 5. és 14. között teheti
meg Pilisborosjenő mellett!

DrMáriás festményeit Győrfi Pálról, a nyugalomhipnózis nagymesteréről, vagy Müller Cecíliáról, Baby Yoda megmentőjéről június 6-tól nézheted meg Szentendrén.

Mi fog történni az albérletpiaccal a koronavírus-járvány miatt kibontakozó gazdasági válság hatására? Június 9.

Ipari stílusű bútorok, munkavédelmi plakátok és sok más június 13-án.

Ezt is szerettétek

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Fogadják el a munkavállalók, hogy a közelgő válság miatt komoly áldozatokat kell hozniuk az állásukért – legalábbis az Iparkamara elnöke, Parragh László szerint. De mit szólnak ehhez a szakszervezetek?

Sok felvidéki városba a magyar polgármesterek hívták be a megszálló csehszlovák katonákat. Itt a Trianon 100 podcast harmadik része.

És a koronavírus-járvány, vagy az azt követő válság kezelése lehet majd a 2022-es kampány fő témája? Böcskei Balázs és Mráz Ágoston Sámuel a Helyzetben!

Twitter megosztás Google+ megosztás