+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Tóth Eszter
2019. július 31. szerda, 16:04
A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

„A végletekig felháborít, amikor gyermektelen párokat látok Disney Worldben!” – írta egy dühös anyuka, aki legszívesebben kitiltaná a gyermektelen fiatalokat onnan. A hónapokkal korábbi Facebook-posztja most kezdett hirtelen terjedni a közösségi médiában.

 

Elmondása szerint akkor telt be nála a pohár, amikor hároméves fiával órákat kellett volna sorbaállnia egy Mickey egeres perecért, a sor elején vásárló nőnek ráadásul szerinte túl rövid nadrágja volt.

 

A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

 

A nő a gyermektelenek kitiltása mellett azt is követelte, hogy az anyukák egyből a sorok elejére kerülhessenek. 


Bár állítása szerint Disney Land a gyerekeknek lett kitalálva, a gyakorlatban rengeteg olyan felnőtt számára áll nyitva, akik lélekben fiataloknak érzik magukat. A Morning Consult 2018-as felmérése szerint

 

a gyermektelen 25-40 év közöttiek legalább hetvenöt, míg a gyermekeseknek hetvennyolc százaléka tervezi, hogy idén is meglátogatja az élményparkot.

 

Az idősebb korosztály körében ez az arány csak ötvennyolc százalék.  

 

A dühös édesanya véleményére a Twitter felhasználói cáfoltak rá. Sokan elmondták, hogy bár vannak gyermekeik, ők is szívesen visszatérnének Disney Landbe nélkülük is, az élményparkok ugyanis mindenkinek szólnak – derül ki az Independent cikkéből.

 

Az reklamációt olvasva már az is kérdéses, hogy a felháborodott szülő kizárólag a gyermekek komfortérzetét szeretné-e megvédeni, mivel a kirohanás ezekkel a sorokkal zárul: „Rohadtul utálom a gyermektelen nőket, akikben még ég a szenvedély!”

 

FOTÓ: Pxhere

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Míg a Jobbik néppártosodása révbe ért, a Fidesz nem maradhat örökké az Európai Néppárt tagja úgy, hogy közben fel van függesztve – fogalmazott a Jobbik EP-képviselője.

A galéria arra hivatkozva nem ad többé teret a BP olaj- és gázipari óriás művészeti versenyének, hogy mindent szeretnének megtenni klímavészhelyzet kezelése érdekében.

317 körzetben nem indít jelölteket a Brexit Párt decemberben, hogy ne szóródjanak szét a brexitpárti szavazatok.

A fejlesztési államtitkár a köztévében mondhatta el, hogy a pénteken átadásra kerülő új aréna közepes árszínvonalú, és Magyarország meg sem érezte.

2014-ben jobban megosztotta Romániát az elnökválasztás, mint idén, de azért az egykori Monarchia határain belül csak Székelyföld töri meg Klaus Johannis egyeduralmát.

A szocialisták nyertek, de nem nagyon, közben viszont megerősödött a szélsőjobb.

Akkor tizennégy szavazat volt a különbség, most már a szavazatok felének összeszámlálása után 2500, tehát nem maradt esélye a Fidesz-KDNP jelöltjének.

A hét kérdése

Veiszer Alindát? Nagy Blankát? Tarlós Istvánt? Vagy esetleg magát Demszky Gábort? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Very hot topic, ki is lesz beszélve november 12-én!

Jobbnál jobb európai filmeket vetítenek november 13-15. között, ráadásul még jegyet is lehet nyerni!

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Eljött a te időd! Ugyanis a szocialista párt szervezésében megnézhető Az ifjú Karl Marx című film november 14-én.

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Miért nézik le egymást az értelmiségiek és a melósok? Három pályakezdő: egy büszke gázszerelő, egy egyetemista és egy self made man mondja el.

Romániának is valamiről illene szólnia. Most arról szól, hogy nagy, és még nagyobb akar lenni. Így nehéz lesz bármiféle autonómia, mert az nem mennyiségi, hanem inkább minőségi cél. Véleménycikk!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás