Egy anyuka mindenkit kitiltana Disneylandből, akinek nincs gyereke

Szerző: Tóth Eszter
2019.07.31. 16:04

A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

Egy anyuka mindenkit kitiltana Disneylandből, akinek nincs gyereke

„A végletekig felháborít, amikor gyermektelen párokat látok Disney Worldben!” – írta egy dühös anyuka, aki legszívesebben kitiltaná a gyermektelen fiatalokat onnan. A hónapokkal korábbi Facebook-posztja most kezdett hirtelen terjedni a közösségi médiában.

Elmondása szerint akkor telt be nála a pohár, amikor hároméves fiával órákat kellett volna sorbaállnia egy Mickey egeres perecért, a sor elején vásárló nőnek ráadásul szerinte túl rövid nadrágja volt.

A magukban szórakozók szerinte sosem fogják megérteni, milyen fárasztó szülőként eltölteni egy napot Disney Worldben, ezért nem is szabadna ott lenniük.

A nő a gyermektelenek kitiltása mellett azt is követelte, hogy az anyukák egyből a sorok elejére kerülhessenek. 


Bár állítása szerint Disney Land a gyerekeknek lett kitalálva, a gyakorlatban rengeteg olyan felnőtt számára áll nyitva, akik lélekben fiataloknak érzik magukat. A Morning Consult 2018-as felmérése szerint

a gyermektelen 25-40 év közöttiek legalább hetvenöt, míg a gyermekeseknek hetvennyolc százaléka tervezi, hogy idén is meglátogatja az élményparkot.

Az idősebb korosztály körében ez az arány csak ötvennyolc százalék.  

A dühös édesanya véleményére a Twitter felhasználói cáfoltak rá. Sokan elmondták, hogy bár vannak gyermekeik, ők is szívesen visszatérnének Disney Landbe nélkülük is, az élményparkok ugyanis mindenkinek szólnak – derül ki az Independent cikkéből.

Az reklamációt olvasva már az is kérdéses, hogy a felháborodott szülő kizárólag a gyermekek komfortérzetét szeretné-e megvédeni, mivel a kirohanás ezekkel a sorokkal zárul: „Rohadtul utálom a gyermektelen nőket, akikben még ég a szenvedély!”

FOTÓ: Pxhere

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek