Dráma 2019-ben: Dwayne Johnson azon poénkodott, hogy Boris Johnson a rokona, de túl komolyan vették

Szerző: Fekő Ádám
2019.07.30. 07:20

A színész meggondolatalnul értett egyet a friss brit miniszterelnök egy mondatával, amire meg is érkeztek az internet megmondói.

Dráma 2019-ben: Dwayne Johnson azon poénkodott, hogy Boris Johnson a rokona, de túl komolyan vették

Persze létezik a genetikának egy csomó csodája, de azért azt viszonylag nehéz elhinni, hogy a képen látható két úriember vérrokonságban áll egymással. Még akkor sem, ha a világ legjobban kereső színésze, Dwayne Johnson pont ugyanazzal a vezetéknévvel rendelkezik, mint a friss brit miniszterelnök, Boris Johnson. De soha nem szabad alábecsülni az internetező tömegek hülyeségét, akiknek egy része egy reggeli műsorban elmondott és egyTwitterre kirakott közepes minőségű poén miatt annyira félre lett vezetve vagy fel lett dühítve, hogy törölni kellett azt:

Dwayne azt mondta, hogy Boris az unokatestvére!

„Olyan, mintha tükörbe néznék. Ő a családtom része. Eddig nem tudta senki, de most már minden brit tudhatja. Az unokatestvérem. Mondom, amikor a tükörbe nézek, Borist látom” – mondta Dwayne Johnson.

A színész ezek után Twitterre is kiírta, hozzá téve, hogy azzal mélységesen egyet ért a brit miniszterelnök gondolatai közül, hogy az emberek az ő főnökeik, hiszen az emberek, a közönség vagy a vásárlók mindig is az ő főnökeik lesznek.

A szöveget nagyon gyorsan törölte, miután az internet egy része felhívta a demokrata érzelmű celeb figyelmét rá, hogy tulajdonképpen a brit Donald Trumról van szó: „Ha hihetek az embereknek, ezek szerint mégsem vagyunk rokonok egyáltalán. Pacsi azoknak, akikre mindig támaszkodhatok, és felvilágosítanak dolgokról.”

Egyébként Dwayne Johnson nem zárta ki korábban, hogy a jövőben politikai pályára lép, de úgy tűnik, nem a külpolitikai képességével szeretne majd villogni.

FOTÓ: Wikipedia

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek