+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. július 30. kedd, 07:20
A színész meggondolatalnul értett egyet a friss brit miniszterelnök egy mondatával, amire meg is érkeztek az internet megmondói.

Persze létezik a genetikának egy csomó csodája, de azért azt viszonylag nehéz elhinni, hogy a képen látható két úriember vérrokonságban áll egymással. Még akkor sem, ha a világ legjobban kereső színésze, Dwayne Johnson pont ugyanazzal a vezetéknévvel rendelkezik, mint a friss brit miniszterelnök, Boris Johnson. De soha nem szabad alábecsülni az internetező tömegek hülyeségét, akiknek egy része egy reggeli műsorban elmondott és egyTwitterre kirakott közepes minőségű poén miatt annyira félre lett vezetve vagy fel lett dühítve, hogy törölni kellett azt:

 

Dwayne azt mondta, hogy Boris az unokatestvére!

 

„Olyan, mintha tükörbe néznék. Ő a családtom része. Eddig nem tudta senki, de most már minden brit tudhatja. Az unokatestvérem. Mondom, amikor a tükörbe nézek, Borist látom” – mondta Dwayne Johnson.

 

A színész ezek után Twitterre is kiírta, hozzá téve, hogy azzal mélységesen egyet ért a brit miniszterelnök gondolatai közül, hogy az emberek az ő főnökeik, hiszen az emberek, a közönség vagy a vásárlók mindig is az ő főnökeik lesznek.

 

A szöveget nagyon gyorsan törölte, miután az internet egy része felhívta a demokrata érzelmű celeb figyelmét rá, hogy tulajdonképpen a brit Donald Trumról van szó: „Ha hihetek az embereknek, ezek szerint mégsem vagyunk rokonok egyáltalán. Pacsi azoknak, akikre mindig támaszkodhatok, és felvilágosítanak dolgokról.”

 

Egyébként Dwayne Johnson nem zárta ki korábban, hogy a jövőben politikai pályára lép, de úgy tűnik, nem a külpolitikai képességével szeretne majd villogni.

 

FOTÓ: Wikipedia

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Mi volt Gyurcsány legjobb húzása? Melyik elszakított nemzetrész fáj neki legjobban? Vágó István négy válaszból dönthet, és van, hogy a
közönség segítségét kéri! Videó!

Fókuszban: Orbán Viktor huszonkettedik évértékelője.

Egészen meglepő helyen tűnt fel a zalai termálváros: Európa legjobb helyeit listázva szavazták fel a tizenkettedik helyre a titokzatosan működő European Best Destinationsön.

A választók megbüntették az AfD-t és a velük Türingiában összefogó pártokat. A Hanza-városban a baloldali pártok majdnem a szavazatok kétharmadát hozták el.

A várakozásoknak megfelelően alakultak a nevadai kaukuszok eredményei, Bernie Sanders már az elnyert delegáltak tekintetében is az élen.

Olyan embert választottak a jobbikosok pártalapítványuk kuratóriumának élére,
akinek a neve máltai offshore iratokban merült fel.

A legnagyobb példányszámú szlovák napilap, a SME felvidéki magyar főszerkesztője, Beata Balogová egy héttel a szlovákiai választások előtt a Helyzetben!

A hét kérdése

Az egykori playmate már sokszor és sokfélét nyilvánult meg a politikában, most pedig dönthetsz, melyik a kedvenc aranyköpésed tőle.

Azért ide elnéznénk

Piac-e a világpiac? Magántulajdon-e a cégbirodalom? Fennmaradhat-e a demokrácia és a jogállam piacgazdaság nélkül? Létezik-e „harmadik út"? Február 21.

Politikai aspektusok a cseh és a szlovák művészetben 1989 után. Izgi kiállítás Pozsonyban egészen február 23-ig.

A francia új hullám mestere napjainkban is töretlenül alkot. Február 23-án a Film/Szocializmus című munkáját megtekinthetitek a Patyolatban.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás