Kalóriaszeleteket küldött a bolt a nagyméretű ruhái vásárlóinak

Szerző: Fekő Ádám
2019.07.25. 07:44

A vásárlók kiakadtak, amiért a Forever 21 még vásárlás után is emlékezteti őket elhízásukra.

Kalóriaszeleteket küldött a bolt a nagyméretű ruhái vásárlóinak

Az USA egyik legnépszerűbb fast fashion hálózatánál, a Forever 21-nál nagyon elnézhette a dolgokat egy marketinges, ugyanis valamiért jó ötletnek gondolták, hogy a plus size ruhák mellé alapvetően fogyás miatt fogyasztott kalóriaszeleteket küldött ajándékba az online vásárlóinak. Az akció értelemszerűen kiakasztotta a vásárlókat, egyikük egyszerűen csak megköszönte a cégnek, amiért emlékeztette őt arra, hogy még mindig nem mer felvenni bikinit, mások egyszerűen kövérfóbiásnak titulálták a céget.

A Forever 21 azt állítja, az összes vásárlónak küldtek a kalóriaszeletekből, amire elő is került pár ember, akik azt állították, ők a nem plus size rendelésükhöz is kaptak, de a cég így is magyarázkodásra kényszerült:

„Most már el is távolítottuk az ajándékot, többet nem fogtok kapni. Ez sajnos figyelmetlenség volt a részünkről, elnézést kérünk minden kedves vásárlónktól, akit bármilyen módon megbántottunk”

áll a közleményben.

Bár hajlamosak lehetünk röhögni a kövér amerikaiakon és a problémáikon, az a helyzet, hogy a statisztikák alapján nem érdemes:

Európában jelenleg Magyarországon a legmagasabb az elhízottak aránya a felnőtt lakosság körében,

és világszinten is sikerült befutnunk a negyedik helyre az USA, Mexikó és Új-Zéland után, a túlsúlyos betegeink ellátása pedig több, mint 200 milliárd forintot emészt fel évente, az egészségbiztosítási alapunk 12 százalékát. 

FOTÓ: Forever 21

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek