+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. július 25. csütörtök, 07:44
A vásárlók kiakadtak, amiért a Forever 21 még vásárlás után is emlékezteti őket elhízásukra.

Az USA egyik legnépszerűbb fast fashion hálózatánál, a Forever 21-nál nagyon elnézhette a dolgokat egy marketinges, ugyanis valamiért jó ötletnek gondolták, hogy a plus size ruhák mellé alapvetően fogyás miatt fogyasztott kalóriaszeleteket küldött ajándékba az online vásárlóinak. Az akció értelemszerűen kiakasztotta a vásárlókat, egyikük egyszerűen csak megköszönte a cégnek, amiért emlékeztette őt arra, hogy még mindig nem mer felvenni bikinit, mások egyszerűen kövérfóbiásnak titulálták a céget.

 

A Forever 21 azt állítja, az összes vásárlónak küldtek a kalóriaszeletekből, amire elő is került pár ember, akik azt állították, ők a nem plus size rendelésükhöz is kaptak, de a cég így is magyarázkodásra kényszerült:

 

„Most már el is távolítottuk az ajándékot, többet nem fogtok kapni. Ez sajnos figyelmetlenség volt a részünkről, elnézést kérünk minden kedves vásárlónktól, akit bármilyen módon megbántottunk”

 

áll a közleményben.

 

Bár hajlamosak lehetünk röhögni a kövér amerikaiakon és a problémáikon, az a helyzet, hogy a statisztikák alapján nem érdemes:

 

Európában jelenleg Magyarországon a legmagasabb az elhízottak aránya a felnőtt lakosság körében,

 

és világszinten is sikerült befutnunk a negyedik helyre az USA, Mexikó és Új-Zéland után, a túlsúlyos betegeink ellátása pedig több, mint 200 milliárd forintot emészt fel évente, az egészségbiztosítási alapunk 12 százalékát. 

 

FOTÓ: Forever 21

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Újabb óriási tüntetésen követelték Prágában az összeférhetetlenséggel vádolt miniszterelnök lemondását.

Az Azonnali megkérdezte a leköszönő elnök Nagy Károlytól, mit szól az eredményhez, és nem csalódott-e miatta.

Minden rettegés ellenére elképesztően jó stadion lett Magyarország új nemzeti stadionja, úgyhogy most már tényleg itt lenne az ideje focizni is. Riport a Puskás-avatóról!

De vajon médiahekk az egész, vagy tényleg visszatér a Savoyai-ház Olaszországba?

Mindezt azután, hogy kedden sikerült megbuktatni az előző, EU-barát kormányt.

Most hétvégén ünnepli a protestmozgalom az egyéves születésnapját. A mostani hétvégére nagy tüntetésekkel készülnek, a társadalom többsége is mellettük áll.

Lesz-e egyáltalán idő egy győri előválasztásra, és van-e ehhez elég jelölt? A DK-n kívüli ellenzék civilekben gondolkozik.

A hét kérdése

„Támogasson téged a Momentum!” – hangozhatna a mondat azoktól, akiken megpróbáltak segíteni Fekete-Győrék az elmúlt napokban.

Azért ide elnéznénk

Jobbnál jobb európai filmeket vetítenek november 13-15. között, ráadásul még jegyet is lehet nyerni!

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Eljött a te időd! Ugyanis a szocialista párt szervezésében megnézhető Az ifjú Karl Marx című film november 14-én.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

Ezt is szerettétek

Miért nézik le egymást az értelmiségiek és a melósok? Három pályakezdő: egy büszke gázszerelő, egy egyetemista és egy self made man mondja el.

Romániának is valamiről illene szólnia. Most arról szól, hogy nagy, és még nagyobb akar lenni. Így nehéz lesz bármiféle autonómia, mert az nem mennyiségi, hanem inkább minőségi cél. Véleménycikk!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás