+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2019. július 25. csütörtök, 07:44
A vásárlók kiakadtak, amiért a Forever 21 még vásárlás után is emlékezteti őket elhízásukra.

Az USA egyik legnépszerűbb fast fashion hálózatánál, a Forever 21-nál nagyon elnézhette a dolgokat egy marketinges, ugyanis valamiért jó ötletnek gondolták, hogy a plus size ruhák mellé alapvetően fogyás miatt fogyasztott kalóriaszeleteket küldött ajándékba az online vásárlóinak. Az akció értelemszerűen kiakasztotta a vásárlókat, egyikük egyszerűen csak megköszönte a cégnek, amiért emlékeztette őt arra, hogy még mindig nem mer felvenni bikinit, mások egyszerűen kövérfóbiásnak titulálták a céget.

 

A Forever 21 azt állítja, az összes vásárlónak küldtek a kalóriaszeletekből, amire elő is került pár ember, akik azt állították, ők a nem plus size rendelésükhöz is kaptak, de a cég így is magyarázkodásra kényszerült:

 

„Most már el is távolítottuk az ajándékot, többet nem fogtok kapni. Ez sajnos figyelmetlenség volt a részünkről, elnézést kérünk minden kedves vásárlónktól, akit bármilyen módon megbántottunk”

 

áll a közleményben.

 

Bár hajlamosak lehetünk röhögni a kövér amerikaiakon és a problémáikon, az a helyzet, hogy a statisztikák alapján nem érdemes:

 

Európában jelenleg Magyarországon a legmagasabb az elhízottak aránya a felnőtt lakosság körében,

 

és világszinten is sikerült befutnunk a negyedik helyre az USA, Mexikó és Új-Zéland után, a túlsúlyos betegeink ellátása pedig több, mint 200 milliárd forintot emészt fel évente, az egészségbiztosítási alapunk 12 százalékát. 

 

FOTÓ: Forever 21

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Hogyan értékeli a két, MSZP-től DK-ba távozó polgármester döntését, és milyen a viszonya Dobrev Klárával? Ujhelyi István, a szocialisták EP-képviselője válaszolt az Azonnalinak!

A szakértők eredetileg arra számítottak, hogy egy Olaszországban dolgozó román hozza majd haza a koronavírust.

A koronavírus-pánik helyett a kelet-európai kulturális értékek bemutatását tartjuk fontosnak.

A debreceni alapszervezet most kilépett elnöke szerint a Jakab Péter-féle vezetés „bolsevik típusú leszámolásokat” folytat.

Még mindig nem tudni magyarországi fertőzésről, de Olaszországban tizenegy, Franciaországban pedig egy halottat követelt a héten Európában is megjelent vírus.

Láttatok már olyat, hogy valaki bekerül egy kerületi bizottságba, majd rögtön felszámolná azt? Még mi sem, de Kovács Gergely, a Kutyapárt elnöke pontosan erre készül a Hegyvidéken. Az Azonnalinak elmesélte, miért.

Hans Peter Doskozil jó szórakozást kívánt a minimálbérre pénzt sajnáló cégeknek Orbánnál.

A hét kérdése

Szombaton új parlamentet választ Szlovákia. Te kinek drukkolsz? Ez a hét kérdése, az Azonnalin te is szavazhatsz!

Azért ide elnéznénk

Milyen lehetőségei vannak a felhasználóknak a techóriások adatszerzéseivel szemben? Milyen megoldásaink vannak, hogy ne a Facebook döntsön a demokráciánkról? Február 28-án erről lesz szó a Patyolatban.

Szász Lilla a portugál exgyarmatok lakóinak visszatelepítését fotózta végig. Tárlatvezetés február 28-án.

Moldvai és gyimesi csángó táncház Budán február 29-én.

Történelmi diorámák, Star Wars-os csatajelenetek és világháborús terepasztalok Legóból Érden, a Magyar Földrajzi Múzeumban február 29-én és március 1-jén.

Mi vár Szlovákiára és a szlovákiai magyarokra a
február 29-ei választások után? Beszélgetés a Három
Hollóban március 2-án.

Ezt is szerettétek

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint az EPP-vel szemben ők a nyugodt erőt képviselik, Habonynak és Mészárosnak pedig semmi
köze hozzájuk.

Igor Matovič a szlovák politika elszabadult hajóágyúja, mégis pont ez nyerheti meg neki a választásokat Szlovákiában.

Sokadik kormányzati kísérlet után is él és virul a famaffia. Elmondjuk, miért.

Merkel nem tudja teljesen meghatározni, hogy ki kövesse a kancellári székben. Nem volt ez másképp Helmut Kohl után sem.

A Fiat Professional kiemelkedően nagy jelentőséget tulajdonít a környezetvédelemnek, így folyamatosan új, jövőorientált megoldásokon dolgozik, annak érdekében, hogy mérsékelje az embert és a természetet érő káros hatásokat.

Twitter megosztás Google+ megosztás